2777
2789
عنوان

چرا نامزد سابقم دیشب رفته مهمونی 💔🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 70 پست
هی خدا منم واسه خیلیا خوب بودم دیدم لیاقت ندارن خیلی سخته ولی آدم قوی تر میشه و بیشتر عاشق خودش

دوستاش میگن بعد از تو کلا روابطشو محدود کرده مل تایمش میره مطب و کار و ورزش و پول در اوردن جرا ب نظرت یعنی توی فکرمه

تلاش کن برگرده ولی اگه برنگشت

هرسال واسه تولدش جشن میگرفت ولی از موقع جداییمون نگرفت  امسال واسش کادو بردم دم در خونه اش ، فهمید منم اومد دم در کادومو حتی نگرفت حتی نگفت بیا بالا اینقدر رسمی شده باهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکردم هرچی اینجوری باشم بهتره😭😭😭

آره متاسفانه بعضیا اینطورفکر می کنن انگار

یعنی خواسته همش بیفته دنبالت تلاش کنه دلتو بدست بیاره دیگه تا کی نهایت کم محلی می کردی یا بدرفتاری یه چیزی  ، اینکه رفتی با پسر دیگه خیلی بد بود خب طرف بخوادم میترسه بعدا بهش خیانت کنی 

دیگه نباید که از اون ور بوم بیفتی

هرچیزی نرمالش خوبه ، نه خیلی محل بدی که زده بشه نه خیلی سرد که دور بشه

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

دوستاش میگن بعد از تو کلا روابطشو محدود کرده مل تایمش میره مطب و کار و ورزش و پول در اوردن جرا ب نظر ...

شاید ولی یکی هس تو فکرته از عشق یکی به خاطر  زجرایی که دادی قطعا  یا دیگه دوست نداره یا کمرنگ شده 

شایدم به عشق نفرتی تبدیل شده باشه 

خب دلش شکسته طول می کشه تا حالش خوب بشه بستگی به شرایط و خودش داره

الان با خودش گفته انقدر خوب بودم برام اینطور شد 

هرسال واسه تولدش جشن میگرفت ولی از موقع جداییمون نگرفت امسال واسش کادو بردم دم در خونه اش ، فهمید م ...

بنظرم بیخیالش شو خودتو داری کوچیک میکنی

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

شاید ولی یکی هس تو فکرته از عشق یکی به خاطر زجرایی که دادی قطعا یا دیگه دوست نداره یا کمرنگ شده ش ...

ببین یه عده رفته بودن پشت سرم حرف زدن بعد کاتمون اینقدر بددد باهاشون دعوا کرد که حد نداره با وجود گندماریای من

ناراحت نباش اگه ازدواج میکردی هم قطعا به مشکل می خوردی یا طلاقت میداد ازش حلالیت بخواه بگو تلاش کنیم همدیگرو فراموش کنیم کمکش کن

بذار سنت بره بالا عاقل بشی بعد هرکی که واقعا دوستش داشتی و دوست داشت برو سمتش 

دوستاشم شاید واسه خوشگذرونی می خوانت فقط

ببین نمیدونم میتونی متوجه بشی یا نه ولی دوستاش اینجورین که به خاطر اینکه اون( اکسم) با من بوده میخان با من باشن در خقیقت فکر میکنن من ویژگی خاصی دارم که اون با من بوده

ناراحت نباش اگه ازدواج میکردی هم قطعا به مشکل می خوردی یا طلاقت میداد ازش حلالیت بخواه بگو تلاش کنیم ...

نمیتونم کس دیگه رو‌کنارم متصور بشم توی این یک سال و نیم با چند نفر اشنا سدم ولی با عیچ کدومشون اوکی نبودم

ببین نمیدونم میتونی متوجه بشی یا نه ولی دوستاش اینجورین که به خاطر اینکه اون( اکسم) با من بوده میخان ...

شاید

شایدم خودت اینطور فکر می کنی

شایدم زیبایی خاصی داری درسته ؟

نمیتونم کس دیگه رو‌کنارم متصور بشم توی این یک سال و نیم با چند نفر اشنا سدم ولی با عیچ کدومشون اوکی ...

چقدر با این و اون آشنا میشی آخه 

صبر کن به خودت مهلت بده حالت خوب بشه هیپنوتیزم کن تاپیک سومم رو بخون حالت خوب میشه

میگم که بذار وقتی عاقل شدی اگه حس کردی واقعا دوسش داری و دوست داره برو تو رابطه