2777
2789
عنوان

چرا نامزد سابقم دیشب رفته مهمونی 💔🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 70 پست
فک کردم زیر۱۸باشی ،بنظرم دیگه ولش کن اون دیگه آدم سابق نمیشه

اصلا نمیتونم از فکرش بیرون بیام با هرکی میرم هرجا میرم همس فکرش هستم عذاب وجدان دارم ارزومه فقط چند ساعت باهاش حرف برنم ارزومه کنارش باشم و بک هزارم اون موقع ها دوستم داشته باشه

دیدمش توی تولد دوست مشترکمون بهش گفتم من دوستت دارم میخام برگردم بعد همینحوری نگام میکرد اشکم در اوم ...

خب منظورش اینه گذشته تغییر نمی کنه و نمیشه به هم برگردین و دوست داشتن اون تاثیری روت نداشت و نخواهد داشت به نظرم شما دوستش نداشتی فقط ازش سوءاستفاده کردی همین الکی هم نگو دوستش داری الان که رفت محبتاشو ازت گرفت فهمیدی چه اشتباهی کردی قدرشو ندونستی الانم دلش شکسته قطعا حسش عوض شده 

ادامه بدین به خاطر خاطرات گذشته بعدا به مشکل می خورید شما هم ببخشید ذاتت مشکل داره انگار باز احتمالا به مشکل بخورید 

شما ظرفیت محبت زیاد رو نداری

برو با کسی که انقدر خوب نباشه خودتم واقعا دوستش داشته باشی

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منظورش اینه گذشته تغییر نمی کنه و نمیشه به هم برگردین و دوست داشتن اون تاثیری روت نداشت و نخواهد ...

شاید باورت نشه ولی حرفات قبول دارم چرا چرا من ظرفبت محبت زیادش رو‌نداشتم؟؟ 

نمیتونستم درک کنم چجوری به نفر واسه کوچکترین چیرا نظر من واسش مهمه 

خب منظورش اینه گذشته تغییر نمی کنه و نمیشه به هم برگردین و دوست داشتن اون تاثیری روت نداشت و نخواهد ...

بهم گفت لیاقت نداشتی همه بهم گفتن حتی خانواده خودم 

چون واقعا لیاقت نداشتم

ببین وقتی فعمید با دوستش رفتم بیرون اینقدرر اعصابش خرد شد به مامانم پیام داد مواظب نیکی باشین فقط همین 

هیبیچی نگفت 

شاید باورت نشه ولی حرفات قبول دارم چرا چرا من ظرفبت محبت زیادش رو‌نداشتم؟؟ نمیتونستم درک کنم چجوری ب ...

ببخشید شاید به خاطر ذات و تربیت به خودتم مونده

خب اگه انسانیت داشتی در جواب محبت سوءاستفاده نمی کردی ازش 

خیلی سخته درکش می کنم چون برای من هم خیلی پیش اومده که سوءاستفاده کنن از خوبیم 

(خودم فکرنکنم اینطور باشم نمیدونم)

منظورم دوست پسر نیس تا حالا دوست پسر نداشتم 

درمان بیماری ها به روش هیپنوتیزم 👇🏻

سرچ کنید گوگل 👈🏻 ویس هیپنوتیزم د‌کتر سجاد زمانی آموزش رایگان هست

سرچ کنید چه بیماری هایی با این روش درمان میشه

یکی از روش های  خوب برای کنترل کردن استرس هست 

🤗 

یکی از کاربرها یه مشکلی داشت خاطرات بد آزارش میداد منم شنیده بودم هیپنوتیزم خاطرات بد رو کمرنگ می کنه

شکست عشقی خورده بود البته وابستگی ناسالم داشت چون همش عذاب می کشید میگفت همش گریه می کنم

من براش تحقیق کردم ویس هیپنوتیزم دکتر سجاد زمانی رو فرستادم گفتم انجام بده رفته رفته بهترشد مدت ها انجام داد

(من و همسرم یکبار همینجوری هیپنوتیزم انجام دادیم به نظرم آرامش میده)

یه روش هم هست سرچ کنید  اِن اِل پی (nlp) دکتر سجاد زمانی کلیپش هست اونم یه مدت انجام داد

باهاش مدت ها صحبت کردم راهنماییش کردم برای حل مشکلاتش ، بیشترین تاثیر همین هیپنوتیزم بود البته درکنارش خودش و اطرافیان هم باید تلاش کنن

اون مشکلش خیلی حاد بود

مدام گریه میکرد و عصبی بود

آخرش گفت مدام گریه می کردم خودمو می زدم موهامو می کشیدم می رفتم بیرون درو باز می کردم بلکه شاید طرفو ببینم 😐 توهم می زد وضعش خیلی داغون بود ، آخرش بهم گفت حتی دکتر نامه داده بود برم تیمارستان🙄

خلاصه خداروشکر خیلی بهتره ، براش دعا کنید همیشه آرامش داشته باشه ❤