2777
2789
عنوان

چرا نامزد سابقم دیشب رفته مهمونی 💔🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 70 پست
چه دلیلی داشت با دوستاش بری بیرون مثلااا،اگر عقل داشته باشه یه ثانیه بت فکر نمیکنه

غرور داشتم احساس غرور داشتم از اینکه همچین ادمی عاشقمه 

نمیدونستم‌تمام پسرایی ک میان دورم به خاطر این بود که اون نامزدم( دوست پسرم) بود و میخاستن مخ منو بزنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست پسر معمولی چیه آخه با یکی رفتی کافه واقعا ؟ چرا با دوستش رفتی بیرون آخه عقل نداری

غرور داشتم احساس غرور داشتم از اینکه همچین ادمی عاشقمه 

نمیدونستم‌تمام پسرایی ک میان دورم به خاطر این بود که اون نامزدم( دوست پسرم) بود و میخاستن مخ منو بزنن

مناسفانه همه رو انجام دادم خیای دوستم داشت هرکاری میکردم هیجی نمیکفت فک میکردم هرکاری کنم پام وایمیس ...

تو فرصت خوشبختی رو از خودت گرفتی پس! چن سالته؟

عزیزم خب فرض کنیم برگرده دوباره قراره ازین کارا کنی؟ بنظرم اول ببین با خودت چن چندی میتونی متعهد و عاقلانه تو یه رابطه باشی؟ 

مناسفانه همه رو انجام دادم خیای دوستم داشت هرکاری میکردم هیجی نمیکفت فک میکردم هرکاری کنم پام وایمیس ...

خب نباید سوءاستفاده کنی که صبر آدمم حدی داره هرچقدرم خوب باشه خب بالاخره تغییرش میدی با اشتباهاتت 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

تو فرصت خوشبختی رو از خودت گرفتی پس! چن سالته؟عزیزم خب فرض کنیم برگرده دوباره قراره ازین کارا کنی؟ ب ...

۲۳ سالمه حااالم خیلی بده خیلیی 

همچین پسری رو از دست دادم زنگ زدم به بهونه پول گرفتن ببینم چکار میکنه گفتم ۳۰ میل داری بدی گفت واسه چی میخای؟ بعد ریخت ب حسابم 

بعدم گفت نیاز نیست پس بدی لازم داشتی بگو 

( چند روز پیش اینجوری شد) 

ب نظرت دلش باهامه؟؟

چون میدونی هرکاری کنه پات وایمیسته باید هرکاری کنی 🤦🏻‍♀️

خداشفات بده

اصلا حیف اون پسر 

امیدوارم فراموشت کنه بره با کسی که لایقشه شما هم بری با کسی که لایقته

۲۳ سالمه حااالم خیلی بده خیلیی همچین پسری رو از دست دادم زنگ زدم به بهونه پول گرفتن ببینم چکار میکنه ...

فک کردم زیر۱۸باشی ،بنظرم دیگه ولش کن اون دیگه آدم سابق نمیشه

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

غرور داشتم احساس غرور داشتم از اینکه همچین ادمی عاشقمه نمیدونستم‌تمام پسرایی ک میان دورم به خاطر این ...

چه ربطی داره احساس غرور که خب به آدم دست میده طبیعیه

خب شما همو می خواستین نباید دلشو می شکوندی خیانت می کردی قطعا راضی نبوده با پسر دیگه بری کافه و بیرون  

آره میان مختو بزنن شاید چیزی هم بخوان مقصر خودتی خب

تو فرصت خوشبختی رو از خودت گرفتی پس! چن سالته؟عزیزم خب فرض کنیم برگرده دوباره قراره ازین کارا کنی؟ ب ...

دیدمش توی تولد دوست مشترکمون بهش گفتم من دوستت دارم میخام برگردم بعد همینحوری نگام میکرد اشکم در اومد بعد گفتم تو چی؟ گفت اینکه بدونی دوستت دارم چه تاثیری میتونه توی حال ما داشته باشه فقط همین 

ب نظرت منظورش چی بود 

میشه برش گردونم

۲۳ سالمه حااالم خیلی بده خیلیی همچین پسری رو از دست دادم زنگ زدم به بهونه پول گرفتن ببینم چکار میکنه ...

۳۰ میلیون بهت پول داد 😂 خدا بده شانس 

ن عزیزم واسه چی باید سنم بیشتر بگم اخه مگ سما متو میشناسی ؟ مدالی چیزی قراره بدن؟؟؟؟

چکار کنم بچه بازی در اوردم از خوبیش سواستفاده کردم 

چه ربطی داره احساس غرور که خب به آدم دست میده طبیعیهخب شما همو می خواستین نباید دلشو می شکوندی خیانت ...

باورم نمیشد همه اونایی میومدن دورم فقط واسه این بودن رابطمون خراب کنن حرفت قبول دارم چند تا از دوستاش راحت بهم پیشنهاد دوستی و … دادن 

من خر فک میکردم من خوبم در حالی که به هاطر اینکه اونو رمین بزنن اینکارو کردن

۳۰ میلیون بهت پول داد 😂 خدا بده شانس

دیدمش توی تولد دوست مشترکمون بهش گفتم من دوستت دارم میخام برگردم بعد همینحوری نگام میکرد اشکم در اومد بعد گفتم تو چی؟ گفت اینکه بدونی دوستت دارم چه تاثیری میتونه توی حال ما داشته باشه فقط همین 

ب نظرت منظورش چی بود 

میشه برش گردونم

ب نظرت منظورش چی بود 

میشه برش گردونم