2777
2789
عنوان

خیلی عصبانیم توروخدا ی لحظه بیاین خانومای متاهل فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 40 پست
هیچ اتفاقی نیوفتاده کار همیشگیشه خدا لعنتش کنه

چی بگم عزیزم منم شوهرم خیلی بی فکر وبی خیاله

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من خودم تازه دارم آموزش میبینم ..دیره ولی بازم خوبه 

من الان تو ایتا کانال استاد بورقانی رفتم و دارم از اول وویس هاشو گوش می‌کنم نکته برداری میکنم ،تازه بخدا چشام داره باز میشه که چه اشتباهاتی کردم ،پول مشاور که نداریم اینهمه بدیم بخدا این کانالها خودش خییلی خوبه👌

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
2804
بچه کوچیک داری ؟ من خیلی وقتا خودم با دوستام و همکارام بیرون میریم خیلی هم خوش میگذره

ن ندارم اره منم با دوستم گاهی میرم بیرون اما خب دلم میخواد شوهرم هم منو ببره اما ب شدت رفیق بازه من وقتی با دوستام میرم همش میگم حتما شوهرم داره واسه یکی دیگ محبت میکنه و باعث میشه بهم خوش نگذره

پس ببین شمایی که فقط داری خودتو هرس میدی ،صبر کن تا بیاد آنقدری که مازنای بدبخت هرس میخوریم اونا نمی ...

چجوری باهاش رفتار کنم؟ وقتی بی توجهی میکنه و اصلا منو بیرون نمیبره رفیق بازی میکنه تا آخر شب خواهشا بگین چجوری رفتار کنم 

2805
2801