2777
2789
ببین مگه میشه آدم بااین کارا بازندگی کسی بازی کنه؟؟مگه چه نیرویی هست منظورم انجام شدنشه آخه چه جوری؟ ...

جن کافر یا همون شیطا طینی که با انسان شیطان صفت انجام می دن ،انسان های بی دین به خدا وقران بیترمتی می کنن موکل یاهمون جن نی گیرن برای اذیت کردن ادم ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چه جوری چه نیرویی مگه خدا نیست چه نیرو وخواسته ای بالاتر ازون

قربونت خود خدا هم تو کتابش گفته طلسمو جادو هست دیگه دنبال چی ای؟بعضیام خدا نشناس میرن سراغ طلسم و سحر 

جن کافر یا همون شیطا طینی که با انسان شیطان صفت انجام می دن ،انسان های بی دین به خدا وقران بیترمتی م ...

یاخدا اونوقت زندگی خودشون اوکی هستش؟؟؟اگه پیش آدمش برن اسمشو میگن!

قربونت خود خدا هم تو کتابش گفته طلسمو جادو هست دیگه دنبال چی ای؟بعضیام خدا نشناس میرن سراغ طلسم و سح ...

ببین یچیز بگم من نسبت به پسرخالم حس خوبی ندارم زیاد ازش خوشم نمیاد یه جوری خیلی احساس زرنگی میکنه حتی یه جاهایی حرفایی نیشدارمیزنه کلا یجوری برای من همیشه انرژی منفی بود اماوقتی اینو شنیدم ناراحت شدم

یاخدا اونوقت زندگی خودشون اوکی هستش؟؟؟اگه پیش آدمش برن اسمشو میگن!

خوب اونا هم قوی و ضعیف دارن دیگه ،بعضی شون موکل خیلی قدر دارن بعضی ضعیف ،لعنت به همشون ،سوره بقره رو تا ۴۰ شب بذارید خوتشون پخش بشه ،ایت الکرسی و ۴ قل رو حتما بخونید با روزی ۱۰۰ مرتبه استفرالله

من چیز زیادی نمی‌دونم و واقعا برام باور کردن این چیزا سخته

اما یه قضیه ای برای یکی از فامیل هامون پیش اومد ،البته دقیق نمی‌دونم چی شده یکم میدونم

خانم خانواده ای که فامیلمون هستن چند سال پیش خیلی بداخلاق و عجیب رفتار می کرد تا حدی که می گفت خودمو می کشم بچه هامو می کشم،با اینکه کاری هم نکرده بود ولی عجیب رفتار می کرد یه مدت رفتارهای عجیبی داشت و بخاطر اینکه بچه کوچیک داشت خدمتکار میومد خونشون

یک روز خدمتکار تشکا رو می خواد بشوره که یک کاغذ میبینه و اون کاغذ رو به همون خانم میده که حالش خوب نبوده 

روی کاغذ یه سری دعا نوشته شده بود و پشت کاغذ اسم اون خانم کنار کلمه دیوانه

مثلاً اسمشو کیمیا در نظر میگیریم

کیمیا دیوانه کیمیا دیوانه و ...

همین رو چند بار نوشته بود روی پشت کاغذ 

بعد خود این زن و شوهر رفتن پیش یک نفر (دعا نویس یا همچین چیزی البته مطمئن نیستم) اون فرد بهشون گفت چطور کاغذ رو از بین ببرند و اونا هم همینکارو کردند و زندگی شون بعد یک مدت تغییر کرد و حال اون خانم هم خوب شد

من چیز زیادی نمی‌دونم و واقعا برام باور کردن این چیزا سختهاما یه قضیه ای برای یکی از فامیل هامون پیش ...

الان ماخودمون چه جوری مواظب باشیم کسی اینکاروباهامون نکنه

الان ماخودمون چه جوری مواظب باشیم کسی اینکاروباهامون نکنه

ادم پدرسو خته زیاد شده کاری نمی تونیم بکتیم ،مگه اینکه قران زباد بخونبم با استغرالله ،دور وبر ادم های خبیث زیاد نریم 

2810