2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون کم حرف😑😑

397 بازدید | 40 پست

خسته شدم تو خونه لال مونی میگیره نه حرفی نه صحبتی فقط وقتی نیاز داره میاد طرفم .چیکار کنم انقد تو خونه حرف نزدم،.حرف زدن یادم رفته🥲🥲

ما گاهی انقد حرف نمی‌زنیم من دعوا میگیرم سر حرف نزدن ، بعد کلی باهاش دعوا میکنم اون حس حرف زدنم تخلیه میشه 

چون خانوم ها در روز ۲۵۰۰ کلمه حرف میزنن به نظر من چون ماها اکثرا تو خونه تنهاییم کسی نیست که حرف بزنیم اون حرفا جمع میشه جمع میشه یهو یه دعوا حسابی راه میفته که بعد تخلیه حرفا و احساسات آدم سبک میشه 

ای کاش واقعا مردا اینو درک کنن، حتی چرت وپرت هم حرف بزنیم ولی حرف بزنیم همینطوری الکی ، تا اون حس حرف زدنه ارضا بشه  

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
چیکار میکنی چجوری تحمل میکنی؟ بنظرم اگه اینجوری باشه دیگه عشق تمام شده و فقط هم خونه ایم .

خودم سرصحبتو باز میکنم که فقط با آره نه جواب میده

هیچی فقط تحمل

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

شوهر من که امروز دیوونه شده زده به سرش نمی‌فهمم چشه از ظهر هی بحث داریم

خونه ی ما دورِ دوره پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
2804
ما گاهی انقد حرف نمی‌زنیم من دعوا میگیرم سر حرف نزدن ، بعد کلی باهاش دعوا میکنم اون حس حرف زدنم تخلی ...

آخ که حرف دلمو زدی .بخدا هر روز بیخودی دعوا راه میندازم که لاقل حرف بزنم اینجوری تخلیه شم اونم میگه تو هر روز بحثو دعوا راه میندازی نمیزاری حرف بزنیم ،ای خدا چیکار کنم .بنظرم حرف زدن از همه چیز مهمتره .

خودم سرصحبتو باز میکنم که فقط با آره نه جواب میدههیچی فقط تحمل

بخدا آخه چجوری تحمل میکنی .طبیعته زن اینه که یکی با حرف زدن آرومش کنه نه اینکه لال مونی بگیره .دیگه من نمیتونم چیکار کنم

2805
بخدا آخه چجوری تحمل میکنی .طبیعته زن اینه که یکی با حرف زدن آرومش کنه نه اینکه لال مونی بگیره .دیگه ...

نمیدونم اگه راهی پیدا کردی بگو گلم

در طول روز شاید 5،6 جمله عادی صحبت کنیم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

[QUOTE=358964870]چشه چی میگه[/QUOTE

ما صبحی خوب بودیم بعد گفت بریم ناهار بیرون گفتم حوصله ندارم بگیر بیار...بعد هم سر یه چیز دیگه بحث شد حلقمو در آوردم میگه تو دستی اینجوری کردی کلا بحث بالا گرفت چندتا مشت اون زد تو سر خودش چندتا مشتم من زدم تو سرم کلااااا آبرومون تو درو همسایه رفت 

خونه ی ما دورِ دوره پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
2801