2777
2789
عنوان

خونریزی در عقد

386 بازدید | 33 پست

سلام بنده عقدم رابطمون در حدی نبود که ب بکارت آسیب برسه خودمون میخواستیم بمونه بعد مراسم عروسی. اما حدس هردومونم این بودکه نوع بکارت حلقوی باشه که خونریزی و آسیب نداره. دو روز بعد رابطه تو حموم دیدم زیرم پر خونه و تیکه های خون میادک معلومه برای همون لحظه نیست. و رنگشم سرخ و تمیز بعید میدونم خون پریودی باشه. اخه اصلا موعدشم نبود بعد خون پریود اونقدر سرخ و تمیز نیست. الان رفتم دستشویی بعد ۱۰ روز باز تو ادرارم تیکه خون اومد! یعنی چی میتونه باشه؟اخه موقع رابطه درد هم احساس نکردم ک بگم ب بکارت آسیب دیده مگه میشه بدون هیچ دردی؟ بعد چرا همون شب اصلا خون نیومد؟چرا بعد دو روز خون اومد بیرون و اونم خونی که لخته شده؟ لطفا کسی اطلاعی داره جواب بده ممنونم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

رجوع بع متخصص زنان

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
احتمالا میخوای پریود بشی

خب امروز که هیچی بنا رو میذارم به شروع پریودی احتمالی. اما اونروز چی؟

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
2804

حتما برو متخصص زنان، اینجا خیلیا نمیدونن از رو حدس و گمان میگن بیشتر نگران میشی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ببخشید رابطه کامل انجام دادید ؟ یعنی دخول

نه از نظر خودمون کامل نبود ک بخواد آسیب بزنه اگرم کامل بود خب دردی خون ریزی همون لحظه باید میشد دیگه مگه نه؟ چرا دو روز بعد؟

2805
خون تمیز دیگه چیه😂

منظورم خون سرخ و خوش رنگ نه تیره و کثیف و کهنه

عکس بگیر نشونش بده... بعد دبه نکنه... حالا هر چی هست

خوبه خودشم بود تو حموم دقیقا همون لحظه این از فکرم گذشت

بله ممکن است اون موقع خون ریزی نکنی ولی بعدش خونریزی داشته باشیحتمادکتر زنان برو و بهشون بگو مشکلات ...

ممنونم از نظرتون

2801