2777
2789
عنوان

نامزدی

134 بازدید | 12 پست

سلام به همگی. میشه خانم ها راهنماییم کنن والبته اقایون. 

من با خانمی ۱۰ ماه تو رابطه بودم یعنی همون آکل گفتم که نیتم ازدواج هستش و جفتمون ۳۸ سالمون هستش.و من همه چی رو مهیا کرده بودم از خرید خونه تا مراسم بهترین ازدواج و خرید سرویس و همه چی.  قرار بود بله برون رو بگیریم که سر یه چیز الکی همه چی رو بهم زد و اون موضوعش این بود که چرا من وقتی رفتم موهام رو رنگ کنم بهم نگفتی که پول داری یا چرا نگفتی بزار من حساب کنم.  خودش هم سر کار میره و حقوق مناسبی هم میگیره . در حالی که من هیچ وقت کم نزاشته بودم تو این مدت از رستوران گرفته تا همه چی. خلاصه بهم زد و گفت نمیخوام و این حرف ها من بهش گفتم بیا باهام حرف بزنیم و درستش کنیم خیلی هم بهش گفتم ولی گفت نه.گفتم جلو فامیل و خانواده ها بد میشه گفت نه. من رو بلاک کرد ولی بعد از مدتی از بلاک درآورد الان نزدیک به ۳ ماه هستش‌ . آیا پشیمون شده ؟آیا دلش میخواد برگرده .خواهشا کمکم کنید. اینجا دوست داشتم درد و دل کنم. آخه اگه خیانت کرده بودم یا دروغی گفته بودم یا دنبال سو استفاده کردن بودم ناراحت نمیشدم من صادقانه جلو رفتم. 

دوسش داری؟

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالخره این چیزا تو همه رابطه ها پیش میاد بنظرم پارتنرتون خیلی سخت گرفته و از کاه کوه ساخت

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
اره

پس یبار دیگه به هم فرصت بده

اینا همه عوارض چرخیدن تو این کانالای مختلفه که یکسره راهکار میدن همه شدن روانشناس... اگه فلان کرد خسیسه اکه بهمان کرد بد دله و ...و

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
بالخره این چیزا تو همه رابطه ها پیش میاد بنظرم پارتنرتون خیلی سخت گرفته و از کاه کوه ساخت

اره منم قبول دارم خیلی بزرگ کرده . بنظرتون خودشون پشیمون نیست الان با ۳۸ سال. من که نیتم خیر بوده

پس یبار دیگه به هم فرصت بدهاینا همه عوارض چرخیدن تو این کانالای مختلفه که یکسره راهکار میدن همه شدن ...

اخه من بهش گفتم که بیا درستش کنیم یک ماه بعدش ولی گفت نه. و بلاک کرد ولی بعدش از بلاکی در اورد و استوریم رو چک میکنه

اخه من بهش گفتم که بیا درستش کنیم یک ماه بعدش ولی گفت نه. و بلاک کرد ولی بعدش از بلاکی در اورد و است ...

ولش کن این معلومه دنبال بهونه بود بره ولا من عشقمو با هر اخلاقی ک داره دوستش دارم این دیگ بهونه اومد دستش رفت دوراشو زد دید مثل شما پیدا نمیشه داره برمیگرده

ساده نباش

میگی چیکار کنم. ؟

با توجه به اینکه میگید قبلا در موقعیت های دیگه خرج میکردید. بهتره به این نکته توجه کنید که انسان قدر شناس و با انصافی هست یا نه. 

تصمیم گیرنده نهایی شما هستید، از سر علاقتون میتونید ی فرصت دیگه به خودتون بدید و اینبار به همه رفتارها توجه کنید تا بعدا پشیمون نشید