2777
2789
عنوان

میخوان آبرومو ببرن 😔😭

143 بازدید | 10 پست

من دارم جدا میشم تو محیط کوچیکی زندگی میکنم که تقریبا همه همو میشناسن حالا خانواده او پس فطرت یه چیزایی پشت سرم گفتن که بخدا من اصلا کاری نکردم دروغ میگن میخوام خودمو بکشم از دستشون خلاص شم بخدا الان سر نماز انقد دعا کردم خدا جونمو بگیره خسته شدم هرروز یه حرف جدید یه تهمت خدایاچیکار کنم😭😭😭😭😭

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابرو بردن خیلی زود خدا جواب میده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نترس زمان شخصیت اونارو نشون میده

بخدا دارم دق میکنم دیگه میدونم قراره بعد اینم خیلی چیزا بگن فقط میخوان ابروی منو ببرن خدا میدونه من کار خلاف و گناهیی نکردم ولی اینا خیلی پست تر ازین حرفان😭😭😭😔😔

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
به نیت حفظ ابرو هرروز صدقه بده و 100 مرتبه بگو لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم ان شالله که رفع ...

ممنونم ازت عزیزدلم 🙏🏻😔