2777
2789

سلام

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا حاجت نمیفرستم . چون قول داده یه اذن خدا جواب میده میخام یه روزی که واقعااا نیازمه صداش بزنم . نه ...

ماشالله به این ایمان و اعتقاد 

عزیزم دعا کن من و آجیم حاجت روا شیم و از ته دل شاد و موفق شیم😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ماشالله به این ایمان و اعتقاد عزیزم دعا کن من و آجیم حاجت روا شیم و از ته دل شاد و موفق شیم😭

ان شاالله خدا کمکتون کنه براتون از ته قلبم ارزو دارم . ذکر یونسیه واقعا معجزه میکنه 

سلام نه ولی اگه شهید باشه ارج و قرب داره جواب میگیری متوسل شو

بهشون متوسل نشدین؟ 

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
من دو سه روز پیش سر مزارشون بودمشادی روحشون صلوات

معمولا میری سر مزارشون یا اتفاقی رفتی؟

رفتن سر مزار شهید آرمانمزار ایشونم دیدم و رفتم

لطفا اگه بازم رفتی سر مزارشون، بگو فاطمه سلام رسونده، گفته نشونه می خوام تا تکلیفمو بدونم.