2777
2789
عنوان

بعد سال‌های طولانی بالاخره با مامان و بابام رفتیم مسافرت🥺➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11844 بازدید | 183 پست
بمیرم برات خیلی ناراحت شدم😭 خدا رحمتش کنههععخدا مامان و بابام تو بهشت خوشحال کنه

فدات گلم...من دعا میکنم خدا برای هرکسی که این نعمت ها رو داره براشون نگه داره...سلامت باشی مهربونم‌‌..هرچی آرزوی خوبه مال تو‌

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی همین ک ی ذره حس موفقیت و حال خوب رو درک کردم کمتر شد خودش کامل نرفته پوست دستامو میکنم هنوز ولی ...

منم پوست دستانو میکنم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

ای جانممممممم🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺فدات شم مننننننننن بیا بغلم اجی گلم از خدا میخوام همیشه همیش ...

عزیزدلمیییی امیدوارم مسیرت پراز این معجزه هاباشه دخترِ خوش قلبِ سختی کشیده ی عزیزدلممممم🫂🩵😘✨️🌿

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
عزیزای دلم فداتون بشم من الهی 🥺🥺🥺🥺🥺🤗🤗🤗🤗🩷🩷🩷🩷🩷قربونتون برم من الهی خیلی دوستون دارم خیلی ...

قربونت برم عزیزممممممم من بیشتر 😘😘😘❤️❤️❤️❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
عزیزدلمیییی امیدوارم مسیرت پراز این معجزه هاباشه دخترِ خوش قلبِ سختی کشیده ی عزیزدلممممم🫂🩵😘✨️🌿

فدای همتون بشم من الهیییییی🥺🥺🥺🥺🥺🧡🧡🧡🩵🩵🩵🩵🩵🩵

ایشالله هر چی میخوایین خدا بهتون بده مهربونای من

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیزم میشه بیزحمت بگی منابع نهاییت چی بودن؟؟؟توروخدا

چشم چشممم ببخشید دیر دیدم 

ببین فرمول ۲۰ بود 

دینی محسنی کبیر فیلم میدیدم عالی بود و شب امتحان زدم نزدیک امتحان 

فارسی رو مبحثی خوندم ی قسمت ارایه ها ی قسمت دستور و بعد قرابت معنایی هر. مبحث جدا گونه فیلماش از اینترنت دانلود میکردم 

برای عربی فرمول ۲۰ و فیلم فلاح

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیزم توروخدا میگی زبان چند شدی ؟ و چطوری خوندی دقیق؟؟؟توروخدا بگو منابعتم بگو براش

زبان اجی من ترمیم نکردن اصلا فقط همین ی درس رو بود ک ترمیمش نکردم

آخی عزیزم خداروهزار مرتبه شکر که گذشت الهی شکر به خاطر خوشحالی تو

الهی شکر ک شماها. رو دارم🥺🩵🩵

برات خیلی خوشحالم عزیزم از ته دلم آرزو میکنم برات بهترین هارو انشالله باقی مسیر برات پر نور و روشن ب ...

عزیزای دل من هستین همتون🫂🫂🫂🥰😇😇🩵🩵 الهی تو هم همیشه دست خدا روی سرت باشه

عزیزم اط لطف و محبتت هست وای تو ماشین خالم اینا بودن میگفتن این خانم دکتره امسال قبول شده😂😂😂ذوق م ...

خیلی برات خوشحالم انشالله موفقیت های روز افزون هیچ وقت امیدت رو به خدا از دست نده

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.