2777
2789
عنوان

بعد سال‌های طولانی بالاخره با مامان و بابام رفتیم مسافرت🥺➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11851 بازدید | 183 پست
من چرا دارم گریه میکنم🥺

چراااا🥹🥹🥹🥹؟؟؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم فاطمه قشنگمخداروشکر زندگیت چقدر قشنگ شدهتلخیها جاشو ب شادی داد

خداروشکر فعلا خوب میگذره اگ یهو دوباره بد نشه بازم شکر 🥹🥹

زندگی من معجزه شد اگ خودکشی میکردم میرفتم تو جهنم و خدا بهم نشون میداد اینا رو شدیدا پشیمون میشدن و راه برگشت نبود 

لطفا اگ کسی این تامیک میبینه و ب خودکشی فکر میکنه مث من سعی کنه انجام نده چون ی دفه شاید دید یهو معجزه کرد خدا براش

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خدا رو شکر اسی تک فرزندی؟

نه قشنگم 

چقدر خوشحالم میبینم حالت خوبه و خوشحالی خداراشکر روزای سختت گذشت بهت افتخار میکنم اینقدر قوی و مستقل ...

ای جانم فدات شم من ممنونم ازت 🥺

قوی بودن رو نمیدونم اگ بودم ب مرز دیوانگی و سقوط نمیرفتم

خدا دید دیگ کم آوردم دستم گرفت

خداروشکر فعلا خوب میگذره اگ یهو دوباره بد نشه بازم شکر 🥹🥹زندگی من معجزه شد اگ خودکشی میکردم میرفتم ...

ن بد نمیشه قشنگم این پاداش سختیهاته

تازه بهترم میشه از بهمن میری محیط جدید دوستای جدید 

فرصت شغلی کیسهای خوب ازدواج

الهی شکر که تسلیم نشدی 

خوشحالم روزهای نا امیدیت گذشت

من شکر گذار خدام الان با هر کلمه ام شکر گذاری نمیفته حتی موقع دعواهای تو خونه

ن بد نمیشه قشنگم این پاداش سختیهاتهتازه بهترم میشه از بهمن میری محیط جدید دوستای جدید فرصت شغلی کیسه ...

ی نوری همیشه ته قلبم بود میگفت تا آخرین لحظه صبر کن 

حس خوبی داشت تاپیکت اینکه به ارامش رسیدی و حالت خوبه❤

عزیزه دام بیا بغلم 🥺🩷

این عکس ها رو فقط ب نیت شماها گرفتم و هر لحظه ب یادتون بودم 🧡خدا عزیزای شماها رو هم براتون نگه بدار ...

ممنون گلم...من سالها پیش مادر و پدرم رو ازدست دادم...منو بردی به گذشته.....واقعا خوشحالم برات...موفق باشی

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
اخیییی خب نمیشه با شوهرت بری ؟؟

اونم تو مجردی مسافرتاشو رفته الان تفریح رو اضافه خرج می‌دونه چندبار درون شهری رفتیم اونم اصلا خوش سفر نیست همش اخم می‌کنه 

خلاصه که نه از مجردی شانس آوردم نه متأهلی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
من شکر گذار خدام الان با هر کلمه ام شکر گذاری نمیفته حتی موقع دعواهای تو خونه

افرین وماشالله به تلاش و قدردانیت

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است