2777
2789
عنوان

بعد سال‌های طولانی بالاخره با مامان و بابام رفتیم مسافرت🥺➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11850 بازدید | 183 پست
فدای داری عزیز .لحظه‌ لحظه ب یادتون بودم این عکسا رو فقط ب یاد شماها گرفتم بیام بزارم😁

فدات بشم من عزیزم ایشالا از این به بعد همش خوشحال باشی و سفر بری این لحظه ها همشون ارزشمنده قدر تک تک لحظات کنار مادر پدرت رو بدون 😍👩‍❤️‍👩

خیلی زیبا بود خیلیابن دستهارو باید بوسید.... دست مادر

عزیزه دلم🤗🤗🤗 خدا مادرای همتون رو براتون حفظ کنه🥰🥹🩵

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا چقد کنکور اسون شده . زمان ما تا 9 هزار پرستاری بود . دوازده هزار به بعد فقط میتونستن رشته های ...

جمعیت کشور و جمعیت رشته تجربی هم بیشتر شده. کنکور هم هزار برابر سختتر شده. نیاز کشور به پزشک و کادر درمانم بیشتر شده

چرا انقدر حسودی؟

🧿🧿❤️❤️❤️خداروشکر داری روزای خوبو هم میبینی

عریزه دلمیی قربونت 🤗😇🥰🩵

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

کجاست اینجا ما از دیشب بارون میاد بی وقفه

کرمان گل

خوشبحالتون بارون😍

جمعیت کشور و جمعیت رشته تجربی هم بیشتر شده. کنکور هم هزار برابر سختتر شده. نیاز کشور به پزشک و کادر ...

میفهمی چی میگی حسودی چرا 

دارم میگم الان فرصت بیشتر شده برا قبولی رشته های خوب نسبت به قبل . 

عزیزممم خیلی خوشحال شدم براتممکنه بگی چطور تونستی ناخن جویدنت رو ترک کنی؟

هیچی همین ک ی ذره حس موفقیت و حال خوب رو درک کردم کمتر شد خودش کامل نرفته پوست دستامو میکنم هنوز ولی خب نسبت ب قبل خیلی بهتر شده 

پشت کنکور بودم استرس داشتم همش میجوییدم الان دیگ کمتر 

چی میخونی

هوشبری 

اخی عزیزم خوش بگذره

فدات شم من ایشالله همیشه خوشی های شما رو ببینم اینجا🥰🩵

میفهمی چی میگی حسودی چرا دارم میگم الان فرصت بیشتر شده برا قبولی رشته های خوب نسبت به قبل .

منم دارم میگم رقابت خیلی بیشتر شده . پس نمیشه گفت فرصت بیشتر شده یا کنکور راحتتر شده.

تازه الان بحث معدل هم هست

کلا این حرف رو دیگه جایی نزن خیلی غیر منصفانست

بهت افتخار میکنم به پشتکارت👌🏻👌🏻😍😍😍تو به همه جا میرسی

عزیزم اط لطف و محبتت هست 

وای تو ماشین خالم اینا بودن میگفتن این خانم دکتره امسال قبول شده😂😂😂ذوق میکردم بهم احترام میزاشتن 

دکتر ک نیستم ها ولی تا میگم هوشبری قبول شدم فک میکنن دکتره

منم دارم میگم رقابت خیلی بیشتر شده . پس نمیشه گفت فرصت بیشتر شده یا کنکور راحتتر شده.تازه الان بحث م ...

زمان ما هم معدل بود هم رقابت زیاد بود هر دوره ای به نسبت خودش هم داوطلب زیاده هم سطح کنکور . بنظرم شما زیادی جبهه میگیری 

به خدا چقد کنکور اسون شده . زمان ما تا 9 هزار پرستاری بود . دوازده هزار به بعد فقط میتونستن رشته های ...

عزیز من ترازم شد ۷۷۰۰ رتبه ها امسال خیلی بد شد

درصدامم واقعا خوب بود برای کنکور تیر 

هم تراز هم رتبه داغونی گرفتم 

من ۱۰ درصد بیشتر میزدم پزشکی بود مث پارسال 

تازه هوشبری هم حق واقعیم نبود 

با معدل ۱۸ و زیست ۵۰ و شیمی ۳۰ و ...‌ این شد