از اولی ک چشمام باز کررم یادم میاد با خانوادم مسافرت نرفته بودم
ی کم امید گرفتن ب زندگی بعد اینو من قبول شدم بابام گفت یهو پاشین بریم آب گرم طبیعی توی کوه
۱ روزه رفتیم برگشتیم گرچه نمیشه گقت مسافرت گردش هست ولی تا حالا با خانوادم ی مسافت چند ساعتی ی جا نرفته بودم🥺 کلی با مامانم تو استخر بازی کردیم اولین بارها رفتیم مسافرت با من
عکسا رو پست بعدی براتون میزارم
🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم تا حالا هیچوقت مسافرت نرفتم، 🙂😑عب نداره قشنگم امیدوارم بهت خوش گذشته باشه🤍🫂
من با خانوادم تا حالا نرفته بودم
کاروانی با مدرسه و باشگاه و دوستام رفته. بودم
فدات شم من
🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️
راستش داستانتو فهمیدم فقط این ک اولین بار رفتین مسافرتامید وارم همیشه دلت و لبت خندون باشه
اولین بار با خانوادم فقط اونم با من
از وقتی من ب دنیا اومدم دیگ ندیدم برن جایی یادم نمیاد
قبلش خودشون چند رفتن مشهد من نبودم
خودمم با دوستام و مدرسه ی بار رفتیم شلمچه و قم و مشهد
اما خانوادم و من اولین با. بود
از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح: سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد: کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد. با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥