2777
2789
عنوان

خانما من باردارم

87 بازدید | 9 پست

سلام من باردارم دلم هوس نسکافه کرده ۶ هفتمه تازه پنج روزه فهمیدم باردارم.میگن نسکافه باعث بیش فعالی بچه میشه منم قبل این که بفهمم باردارم نسکافه میخوردم نگرانم حالا چکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس مشکلی نداره؟خیلی میترسم

نه بابا ،چیزای گرمی زیاد داره یا سردی زیاد خیلی نخور ،متعادل باش زعفرون و... ام بده

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
نه بابا ،چیزای گرمی زیاد داره یا سردی زیاد خیلی نخور ،متعادل باش زعفرون و... ام بده

اره همه چیز و متعادل میخورم اولین بارداریمه نگرانم یکم امیدوارم همه مامانای باردار خوب و سلامت باشن

ممنونم از این که راهنماییم کردین

قربونت عزیزم زیاد حساس نشو من 3 ماه زایمان کردم ..دکتر گفته بود هرچیزی به اندازه و کم مشکلی نداره حتی زعفران و زرشک و اب هویج اینا گفا هوس کنی از 3 ماه به بعد گاهی کم بخور

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

قربونت عزیزم زیاد حساس نشو من 3 ماه زایمان کردم ..دکتر گفته بود هرچیزی به اندازه و کم مشکلی نداره حت ...

الهی بچتون زیر سایتون باشه ممنونم ازتون از نگرانی دراوردین منو

الهی بچتون زیر سایتون باشه ممنونم ازتون از نگرانی دراوردین منو

سلامت باشید عزیزم ..استرس بد ترین چیزه..سعی کن بیخیال بشی ..تجربه من بعد از کلی حرص خدردن و افسردگی 

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.