2777
2789

قبلا خیلیا از اطرلفیانم میگفتن سامسونگ

منم خیلی وقت پیش خریدم و اوایل راضی بودم

تاااااااا دو سه سال پیش که دیگه نه اینترنتش انتن میداد نه دوربینش خوب بود

حالا که میخوام گوشی بخرم میگن شیائومی غول بازار شده عالیه ولی من میترسم بگیرم بخاطر اینکه قبلا خیلی ازش بد میگفتن جدا شرایط اینکه شیائومی بگیرم و بد باشه دوباره بخوام عوض کنم ندارم:))))) اینترنت بالا و حافظه خوب و کیفیت دوربین ملاکمه

بین مدل s24fe و a55 مونده بودم که یهویی شنیدم خیلیا میگن شیائومی دیگه خوب شده

چیکار کنم؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاااالیه من دارم هیچوق خراب نمیشههههه

جدی میگی؟ اینترنتش کیفیتش خوبه؟ دوربینش؟ حافظش؟ یعنی از سامسونگ ام بهتره؟ میترسم چون قبلا اطرافیانمون اصلاااااا راضی نبودن به هیچ وجه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
2803
من که چندساله پشت سرهم هرگوشی گرفتم شیائومی بوده خیلی راضیم

اخه قبلا کسی راضی نبود الان یهویی همه راصی شدن میترسم

2804
من گرفتم دو تا شو شیا یهتره

از چه لحاظ از نظرت

جدی میگی؟ اینترنتش کیفیتش خوبه؟ دوربینش؟ حافظش؟ یعنی از سامسونگ ام بهتره؟ میترسم چون قبلا اطرافیانمو ...

اره همه چیش خوبع خیلییی بهتر از سامسونگه.

مثلا من انقد بی نظم شارش میکنم هیچوقت باطریش خراب نمیشه ۸۶درصده میزنمش ۹۲ درش میارم

گاهی وقتا خاموش میشه میزنمش تو شارژ درحال شارژ باهاش کار میکنم ولی عالیههه

قلبى که در کودتای عشق تسلیم منطق شد...
2805