2777
2789

چیکار کنم؟

هروز صبح قبل بیدار شدن حس میکنم بلند بشم میاد ولی نمیاد

خسته شدم از این وضعیت

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاهلی یا اقدام داشتی

متاهلم.اقدام نداشتم رابطه مشکوک داشتم قرص اورژانسی خوردم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
چیزهای گرم بخور زعفرون اویشن

میگم شاید باردار باشم

مبارکه حامله ای

عه شما.

چقد دوست داشتم یه بار باهات چت کنم

من قرص اورژانسی خوردم سه روز بعد قرص هم خونریزی داشتم فکر نکنم باردار باشم

شما اینجور احساس کردی؟

عه شما.چقد دوست داشتم یه بار باهات چت کنممن قرص اورژانسی خوردم سه روز بعد قرص هم خونریزی داشتم فکر ن ...

سلام عزیزم ❤

نه خونریزی ک من نداشتم 

ده روز عقب افتاده بود و مثل شما هی احساس میکردم باید امروز پریود شم که نمیشدم. 

حتی رفتم پد خریدم 

قرص اورژانسی هم خوردم اما... الان چهار ماهو نیم حامله ام🤣

سلام عزیزم ❤نه خونریزی ک من نداشتم ده روز عقب افتاده بود و مثل شما هی احساس میکردم باید امروز پریود ...

عزیزممممم شما با اورژانسی باردار شدی؟

تروخدا منو از سردرگمی دربیار

چقد دیگه باید صبر کنم تا پریود بشم؟

عزیزممممم شما با اورژانسی باردار شدی؟تروخدا منو از سردرگمی دربیارچقد دیگه باید صبر کنم تا پریود بشم؟

بله اورژانسی خوردم ولی اثر نکرد 

چون اورژانسی کلا سالی دوبار باید خورده بشه و مضره

و سالی یکی دوبار اثر داره بیشتر بخوری اثر نمیکنه من نمیدونستم الانم حاملم

بیبی چک بگیر آزمایش بتا هم بده خیال خودتو راحت کن

بی بی چک زدم پریروز...نمیدونم خراب بود یا چی...بیشتر از ۵ دقیقه گذشته بود ک اخرش هاله کمرنگ انداخت ولی فکر میکنم خراب بود چون داروخونه پرسیدم گفت مشکوکه

حالا فردا شاید بگیرم.

بله اورژانسی خوردم ولی اثر نکرد چون اورژانسی کلا سالی دوبار باید خورده بشه و مضرهو سالی یکی دوبار اث ...

من تو کل ۱۱ سال زندگیم دومین بار بود میخوردم

اگه باردارم باشم ناراحت نمیشم،ناخواسته دوستدارم باردارشم😂🤦‍♀️