لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ی گلی ی شامی چیزای کوچیکمیتونه بهونس ،اگر شوهرت خودشیفته و بی رحم و نمک نشناس نیست کوتاه بیا ولی اگه ادم نمک نشناسو و بی رحمو خودخواه و مردسالار و ضد زن هست کوتاه نیا
شوهر منم کلی قسط و وام داره واسه تولدم هیچی نخرید من شرایطشو درک میکنم انتظار کادو هم نداشتم اما یه ...
باید ببینید شوهرتون نمک نشناس و خودخواه هست یا نه ،باید ببینید قدر لطفاتونو میدونه یا فکر میکنه وظیفه زنه ،این مردا ضد زن و خودشیفته ان اگر قدرشناسه زن هستن و بی رحم و بی وجدان نیستن کوتاه بیا ولی توام خودتو نکش براش موقع تولد که احساس کنه برتر از توئه خودشیفتگیش بزنه بیرون احساس کنه اون با ارزشه تو بی ارزش