2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
یه طرفه به قاضی نرو هیچوقت.شاید اونا هم دلایل خودشون رو دارند.شاید ضربه زیاد خوردند شاید بی مهری دید ...

😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻

فقط از یه مرد همچین ماله کشی ای برمیومد

اگه زن هم خیانت کنه ازاین جملات گهربار میگین؟

خیلی غلط کردن رفتن خیانت کرد اول طلاق بگیرن بعد برن دنبال کثافت کاری

چ خوب هوای همچین نر هایی رو دارین

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻فقط از یه مرد همچین ماله کشی ای برمیومداگه زن هم خیانت کنه ازاین جملات گهربار میگی ...

شما هم مثل من نظرت رو محترمانه بگو دوست من.جنگ نداریم که.الان هم زنها هم مردها خیانتکار شدند.همه ی تقصیر رو نمیشه انداخت گردن یه نفر.هر دو مقصرند

زیاد شدن خیانت مردا. نشون دهنده کم شدن عفت زنان و زیاد شدن. خرابی تو زنام هست و این بدش واقعا وحشت ناکه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
2804
یه طرفه به قاضی نرو هیچوقت.شاید اونا هم دلایل خودشون رو دارند.شاید ضربه زیاد خوردند شاید بی مهری دید ...

بعضی کارا کلا زشتن زشتی شونم با چیزی توجیه نمیشه 

همه دلایلم بهونه هست

مثل دزدی که بعضی ها میچسبودن به فقر و نداری یا دروغ که بعضی ها مصلحتی میدوننش

یا همین خیانت که برای بهونه میچسبونن به بی مهری و نمیدونم عدم توجه

ذاتن این کار ها اشتباست دلایلشم نمیتونه از اشتباه بودنش کم کنه

همشونم راه دیگه ای دارن 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
بعضی کارا کلا زشتن زشتی شونم با چیزی توجیه نمیشه همه دلایلم بهونه هستمثل دزدی که بعضی ها میچسبودن به ...

چه راهی؟وقتی هزار بار با طرف صحبت کردی و درست نشده و به خاطر بچه هات مجبوری زندگی کنی؟

بعضی کارا کلا زشتن زشتی شونم با چیزی توجیه نمیشه همه دلایلم بهونه هستمثل دزدی که بعضی ها میچسبودن به ...

بنظرم هر گناهی و هرکاری تو زندگی مشترک قابل بخشش و جبرانه و به مرور کم رنگ میشه ولی خیانت هرگز.چون احساس ناامنی که به زن منتقل میشه تا آخر عمرش باهاش میمونه.

2805
چه راهی؟وقتی هزار بار با طرف صحبت کردی و درست نشده و به خاطر بچه هات مجبوری زندگی کنی؟

به خاطر بچه هات مجبوری زندگی کنی؟؟؟

حتما بچه هات همچین آدم خیانت کاری و نمیتونن الگوی خودشون قرار بدن؟ داری باز توجیه میکنی یه کار زشت و گناه و اشتباه و نباید بندازه گردن بچه ها!! 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
شما هم مثل من نظرت رو محترمانه بگو دوست من.جنگ نداریم که.الان هم زنها هم مردها خیانتکار شدند.همه ی ت ...

من با شما جنگ ندارم

اون قسمت از حرفامم ک حس کردین تنده مخاطبم شما نبودین اون دسته از مردای هرزپر بودن

اره زنای خائن هم اخیرا خیلی زیاد شدن ولی بازم یک ب ده

گرچه فرقی نمیکنه زن یا مرد. خیانت در هرحال و صورت و جنسیت یه کار فوق‌العاده کثیفه

ولی هیچ زنی نمیاد از زن خیانتکار دفاع کنه اما مردا اینکارو میکنن

شما نمیتونی بگی هردو مقصرن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2801