2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 104 پست
چقدر سونو رفتی دخترمن تا الان فقد دوتا رفتمقلب ان تی

من هرکار میکنم میخوام نوار پایین بارداری رو فعال کنم میزنه باید در حال اقدام رو غیرفعال کنی چطور باید غیرفعال کنم

اللهم عجل لولیک الفرج 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترس نداره یکم صبر کن می‌دونم سخته، من گریه میکردم حتی که چرا زودتر نمیتونم برم اول میخواستم جواب آزم ...

نه منم دیگه نمیرم سونو فقط میرم یه تکرار بتا دیگه

اللهم عجل لولیک الفرج 

وسی جان علائم چی داری؟؟ توهمات رو نمیگم علائم واقعی مبارکه عزیزم سالم بیاد بغلت انشالله 😍

والا علایمم عین پریودی بود اما خیلللییی تنبل. خسته بودم و خواب آلود از ۱۰ روز قبل پریودم مدام خواب بودم

اللهم عجل لولیک الفرج 

یعنی دیگه اقدام نکنم همون دوبار کافی بود؟

اقدامتم منظم داشته باش من این چندماه یه روز درمیون اقدام میکردم نکرفت این ماه هرروز اقدام داشتم گرفت

اللهم عجل لولیک الفرج 

اقدامتم منظم داشته باش من این چندماه یه روز درمیون اقدام میکردم نکرفت این ماه هرروز اقدام داشتم گرفت

ببحشید خ سوال میپرسم مثلا اگه همون دفعه اول بگیره بعد دفعه های بعد که اقدام داریم چی میشه مایع خارج میشه و کلا نمیگیره؟ 

ببحشید خ سوال میپرسم مثلا اگه همون دفعه اول بگیره بعد دفعه های بعد که اقدام داریم چی میشه مایع خارج ...

نه مایع خارج نمیشه شما دیگه تخمکی برای بارور شدن نداری فقط همون یدونه میشکفه تو هرماه

اللهم عجل لولیک الفرج 

چی استفاده کردی ؟‌پاپ دیگه تکرار نکردی؟

نه علایمم از بین رفت والا دارو داد دکتر لیمشو یادم نیست یه کپسول ۳ عددی بود هر ۳ روز ۱دونه میخوردم

اللهم عجل لولیک الفرج 

2810