حالا خوبه زمستون هم نشده بود رفتیم باغ با لباس مجلسی باز انقد میلرزیدیم😂😂دیگه پتو برامون اوردن
_________________________________________________________نیستمتون نه همتون بیشترتون.. اشنا بشیم؟ نه ممنون من درگیر اینم با همینایی که آشنا شدم چطور ناآشنا بشم 😸👌🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
[QUOTE=358945268]کت بپوش حالا خوبه زمستون هم نشده بود رفتیم باغ با لباس مجلسی باز انقد میلرزیدیم😂😂دیگه پتو ب ...[/QUOTE از الان هوا سرده چبرسه زمستون 😂عزیزم کت بپوشم با بوت نمیشه باید پاشنه بلند بپوشم
من اینجور وقتا زیر پیرهنم یه لگ میکنم و روشم کت وقتی رسیدم توی ماشین در میارم و خوشگل خوشتیپ میرم داخل
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
حالا اگه نیم بوت مجلسی پاشنه بلند داری که خوبه وگرنه بوت بلند و اینا واسه تولد و پارتی خوبه نه واسه عروسی
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️