2777
2789
عنوان

عروسی تو زمستون چی بپوشمممممممم

72 بازدید | 8 پست

سلام قشنگاااا  عروسی فامیلای شوهرم تو آخرای ماهه بعده  نمیدونم چی بپوشم کت  لباس مجلسی بوت پاشنه کلا گیج شدم نمیخوام لباس شب  بگیرم  دخترعمه  شوهرمه  عروس دامادم  پسر عمه اش میشه چ کننممممم

کت بپوش 

حالا خوبه زمستون هم نشده بود رفتیم باغ با لباس مجلسی باز انقد میلرزیدیم😂😂دیگه پتو برامون اوردن

_________________________________________________________   نیستمتون نه همتون بیشترتون.. اشنا بشیم؟ نه ممنون من درگیر اینم با همینایی که آشنا شدم چطور ناآشنا بشم 😸👌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

[QUOTE=358945268]کت بپوش  حالا خوبه زمستون هم نشده بود رفتیم باغ با لباس مجلسی باز انقد میلرزیدیم😂😂دیگه پتو ب ...[/QUOTE از الان هوا سرده چ‌برسه زمستون   😂عزیزم کت بپوشم با بوت نمیشه باید پاشنه بلند بپوشم 

نسبتا رابطتتون دور نمیشه ها

یه پیرهن قشنگ بپوش

ولی خب داخل سالن که سرد نیست گرمه معمولا

من اینجور وقتا زیر پیرهنم یه لگ میکنم و روشم کت وقتی رسیدم توی ماشین در میارم و خوشگل خوشتیپ میرم داخل 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
2804
گیر کفشم پاشنه یا بوت 🤔نمیدونم چی استایل کنم ک شیک باشه

۱۰۰٪ پاشنه

عروسی ادم بره با بوت؟ 

حالا اگه نیم بوت مجلسی پاشنه بلند داری که خوبه وگرنه بوت بلند و اینا واسه تولد و پارتی خوبه نه واسه عروسی 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️