2777
2789
عنوان

مهمون هاتون برای شام ساعت چند میان

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 109 پست
من بچه ندارم مهمونی هامون هم گفتم تا سه صبح طول میکشه اونایی هم که بچه مدرسه ای دارن معمولا اگر وسط ...

فردا رو که نمیره چون خونه خالشیم ولی کلا شبا ساعت 12 1 می‌خوابه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
مهمونی های ما هم اغلب چهارشنبه پنجشنبه است که فرداش تغطیله برای همین تا سه و چهار صبح هم میشینند الب ...

خب دیگه دو سه روز بیکارید ما همه پنج شنبه و حتی جمعه‌ها سرکارن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2804

بین ۷:۳۰ تا ۸

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️

براشام نمی ریم که ما فقط

ساعت ۷و۸میریم گپ می زنیم میوه می خوریم.. شامو خونه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️خداروشاکریم که درکشوری زندگی می کنیم که الحمدالله جزکشورهای برتردنیاست🙂بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

2805
براشام نمی ریم که ما فقطساعت ۷و۸میریم گپ می زنیم میوه می خوریم.. شامو خونه

شام می خوریم ومیام خونه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️خداروشاکریم که درکشوری زندگی می کنیم که الحمدالله جزکشورهای برتردنیاست🙂بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

2801