2777
2789
عنوان

با بچه ای که یسره میخواد پیشش باشی چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 45 پست

گوگولیییی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

یاد پسر خودم افتادم.موقع غذا درست کردن حتی راضی نمیشد بدارمش زمین تو اشپزخونه.من که همش تو بغلم بود.بزرگتر که شد مینشت رو کابینت تا من کارامو بکنم.اینو گفتی دلم برا اونوقتای پسرم تنگ شد خصوصا معصومانه رو کابینت نشستنش🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اع من امیدم این بود بزرگ بشه خودش بازی کنه یا بفهمه وقتی میگی مامان برم دستشویی الان میام

بزرگتر بشه میاد پشت در دستشویی دنبالت میخواد درو بازکنه😄حرص نخور بخدا اینا خاطره میشه برات.بزرگتر که بشه خوب میشع

فکر نمیکنم یک ده دقیقه دور شدن از بچه واقعا مشکلی پیش بیاره

بچه این سنی به خودش آسیب میزنه دست تو پیریز میکنه سیم ها رو برق تو دهنش میکنه میره سر کابیتا ظروف در میاره میشکنه خودش زخمی میکنه هرچیزی تو دهن میذاره احتمال خفگی هست و خیلی کارای خطرناک دیگ و یه ثانیه نباید ازش چشم برداشت انشالله خودت بچه دار شدی متوجه میشی

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بچه این سنی به خودش آسیب میزنه دست تو پیریز میکنه سیم ها رو برق تو دهنش میکنه میره سر کابیتا ظروف در ...

خوب این درست باید بچه رو همون روروئک بزاری تا نره سراغ چیزای خطرناک.

خط آخر اولا من مجردم، دوما شاید هیچوقت نخوام بچه بیارم😁

چیکار کردم که بد عادتش دادم؟

اینکه گذشت ولی برای بقیه بچه ها اگه بسلامتی به دنیا اوردین زیاد بغلش نکنید تو نوزادی یا واسه خواب فقط شیر بهش بدین بعدش رهاش کنید و کنارش نمونید که عادت کنه موقع خوابش سعی کن همه جا در سکوت نباشه شده با صدای تلویزیون عادتش بده که تو شلوغی ام خوابش ببره ، تنهایی .

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

کنارش بمون مجبوری در دشویی باز بذاری تا ببینمت بذارش تو روروئک دم در توالت

خواهر منم همینکارو میکرد 🥴

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

اینکه گذشت ولی برای بقیه بچه ها اگه بسلامتی به دنیا اوردین زیاد بغلش نکنید تو نوزادی یا واسه خواب فق ...

عزیزم من فقط مواقعی که گریه میکرد بغلش میکردم،در مورد خوابشم جاش از اول تو تخت کنار مادرش بود،راجب خوابیدن تو جای شلوغ اصلا توصیه تون درست نیست چون در اینده باعث استرس و اضطراب برای بچه میشه بزرگتر ها هم تو شلوغی نمیتونن خواب خوبی داشته باشن

2810