2777
2789

اول هدفت چیه از این رشته ....

خیلی ها هنوز بیکارن ....

هیچی باید پیش دانشگاهی رو بگذرونی و بعد بدون کنکور وارد دانشگاه بشی ..باید اسپیکینگ و لیسنیگ خیلی قوی باشه وگرنه مثل من تو دانشگاه اذیت میشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول هدفت چیه از این رشته ....خیلی ها هنوز بیکارن ....هیچی باید پیش دانشگاهی رو بگذرونی و بعد بدون کن ...

فعلا هدفی ندارم اما خیلی علاقه ب زبان دارم تو دوران دبیرستانم زبانم خیلی خوب بود اما متاسفانه گیر یه مدیر بی عقل افتادم ک بجای اینکه از ادم مشاوره بگیرن و ازمون و بعد ادم رو بفرستن یه رشته ای درس بخونه ک ادم عمر و جونیش نره و علاقه داشته باشه

مدیره بی عقل گفت ک بیا کامپیوتر گفتم من زیاد علاقه ندارم گفت نه زبان دیگه بدرد نمیخوره هیچی الکی الکی ده سال از عمر و جونیم رفت کنکور هم قبول نشدم اونوقت اگه رفته بودم زبان الان کسی بودم برا خودم 

الان تو فامیلمون هر کی رو دارم میبینم داره ادامه تحصیل میده اصلا نمیگن اخلاقت چجوریه فقط ب مدرکت نگاه میکنن

2803
منم دقیقا شرایط شرایط تو رو دارم دیپلم کامپیوتر دارم و عاشق زبان

اخ واقعا چرا با ما اینجوری کردن الان واقعا اینترنت خیلی خوبه ک اومده قبلا خیلی بد بود ادم از هیچ جا خبر نداشت و دسترسی ب جایی نداشت

فعلا هدفی ندارم اما خیلی علاقه ب زبان دارم تو دوران دبیرستانم زبانم خیلی خوب بود اما متاسفانه گیر یه ...

توی جامعه ایی که زندگی میکنیم علاقه و نیاز باید کاملا جدا باشه ...

این همه پول ریختم به حساب خوابگاه و دانشگاه ..به حساب علاقه به رشته ی زبان ...وقتی فارغ التحصیل میشی میبینی وای همه رفتن سر کار .برای خودشون کسی شدن ..تو فقط مدرک زبان داری با حقوق ناچیز زبانکده ..مگر اینکه تا دکترا بخوای پیش بری ...

الان افرادی که شاغلن و دستشون توی جیبشونه خیلی موفق تر از افرادی هستن که لیسانس و فوق دارن ولی بیکارن ..

منم جای مدیرت بودم میگفتم برو کامپیوتر تا زبان ..

ولی الان بحث انتخاب رشته دانشگاه هست باید نیاز رو در نظر بگیری ..علاقه رو میشه پاره وقت انجام داد و سراغش رفت ..نه زبان دبیرستان تا زبان دانشگاه زمین تا آسمون فرق میکنه .اولین روزی که میری دانشگاه از تو میخوان که انگلیسی رو کامل بلد باشی خرف بزنی .فیلم میزارن و تو باید متوجه باشی چی میگن ...بقیه بلدن و تو بلد نیستی و سر خورده میشه ..توی دانشگاه که بهت زبان یاد نمیدن که یاد بگیری ..

2804

اگر کامل بلدی حرف بزنی و فیلم میزارن تو متوجه میشی چی میگن برو رشته ی زبان ....

ولی بهت میگم حداقل برو برنامه نویسی ...که در آینده جایی مشغول باشی ..ما که تحریم هستیم توی شرکت ها باید بشی منشی ..

ما ۳ تا دوست بودیم .خیلی صمیمی ..هر ۳ تصمیم داشتیم بریم زبان ..خانواده دو تا دوستم نذاشتن ..یکی رفت پرستاری ..یکی رفت فیزیوتراپی ...

من حقوقم ۱۰ میلیون ..دوست پرستارم حقوقش ۱۸ میلیون ..اون فیزیوتراپ ماهی ۸۰ میلیون ...هر ۳ سختی کار خودش رو داره ..

پس برای انتخاب رشته دانشگاه علاقه مهم نیست .نیاز و آینده نگری مهمه ...

باید راحت طلبی و علاقه رو گذاشت کنار ..وقتی وارد دهه ی ۳۰ آدم میشه فکر میکنه وای دستاوردش چی بوده ...