اون آقا بهم پیام داد سلام خوبی چیکار میکنی منم گفتم خوبم بعد خلاصه در حد احوال پرسی چت کرد و خدافظی کردیم
برای کسایی که هم نمیدونن قضیمون این بود من بعد از این که طلاق گرفتم بااین آقا آشنا شدم بهم کلی قول داد بعد اومد گفت خانوادم مخالفن نمیشه. و..... بعدمنم گفتم جدا شیم اونم گفت باشه یک مدت تنها باشیم ببینم میشه چیکارکنم منم گفتم باشه
الان هر چند روز یک بار در حد احوالپرسی هی پیام میده چی بگم بهش؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو ساغر عشقی❤بال و پر عشقی❤یک گوشه پیدا نشده توی بهشتی❤رسوای زمانم❤ افتاده به جانم❤عشق توئه عاشق کش شیرین زبانم❤ دلتنگ توام یار❤ در چنگ توام یار ❤ مجنون قسم خورده دلتنگ توام یار❤تو روح و روانی آرامش جانی❤عاشق تر از آنم که بگویم که بدانی❤تو ❤👨💼Ⓜ️❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
اینم مثلن پیام میده که یعنی کم کم رابطه رو تموم کنه مثلن تو خیلی ناراحت نشی و نگی یکدفعه ولم کرد و ...
احتمالن میخواد اگر بعدن فیلش یاد هندستون کرد یه پلی پشت سرش باشه
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )