2777
2789
عنوان

19سالمه دریغ از یک خواستگار😔🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 2504 بازدید | 157 پست
۱۹ وقت درسه نه عنشوری و بچه مچه داری

چه خانم فهمیده ای هستین شما

چه امضا قشنگی دارین شما

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طُ قشنگترین پارت زندگیمی آوا🤍⁦⁠)⁩:                            https://daigo.ir/secret/8653075391

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من تنها چیزی که مهمه طالع و سرنوشته خدا ب موقعش خودش انقد قشنگ میچینه برات ک حد ندارع 

بعدشم سنت کمه 

دوستای من ۱۸,۱۹ عروس شدن الان ۲۱,۲۲دارن جدا میشن 

یکم بزار بالغ تر بشی بعد 

من خودم زود ازدواج کردم الان همش مشکلات دارم با اینکه با عشقم ازدواج کردم ولی اعصاب خوردی هم زیاد داره همش عشق و حال و خوشگذرونی نیس

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
چه خانم فهمیده ای هستین شماچه امضا قشنگی دارین شما

🤣🤣🤣به شما رفتم 

طُ قشنگترین پارت زندگیمی مهشید🤍 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

2803
ای جونم

وای مشید اعصابم خرده تاپیک اخرمو دیدی

طُ قشنگترین پارت زندگیمی مهشید🤍 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

وای مشید اعصابم خرده تاپیک اخرمو دیدی

چرا عزیز دلم

نه الان نگاه میکنم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طُ قشنگترین پارت زندگیمی آوا🤍⁦⁠)⁩:                            https://daigo.ir/secret/8653075391

چرا عزیز دلمنه الان نگاه میکنم

من یه خاله دارم وحشیه همش اذیت میکنه نمیمیره هم راحت شیم 

میخام ازش شکایت کنم مامانم میگه نکن 

ولی تا کی سکوت 

2804