2777
2789
عنوان

عوض شدن اخلاق همسر

530 بازدید | 72 پست

یکماه پیش تو محل کارش تو قسمت مدیریت بحثش شد خودش جاشو تغییر داد.البته مقصر اونا بودن تو چندتا تاپیک قبل توضیح دادم...

نگهبان شب بود اما الان اومده شیفت روز کارش یکم سنگینه و خستگی زیاد داره.

از روزی که رفته شیفت روز بخاطر فشار کاری و بحث و ناراحتی کارش ،اخلاقش عوض شده.

رابطمون خیلی خوب بود، خیلی کم پیش میومد که تو خونه دعوا یا بحثمون بشه اما الان همش تو خونمون ناراحتیه،

هی غر میزنه هی بهانه میگیره آخر سرم دعوامون میشه.

بنظرتون چکار کنم؟

دیگه اصلا حوصله بحثو ناراحتی ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تحمل کن مردا تو چنین شرایطی همینطورین و بهانه دستش ندهمن دقیقا این شرایطوکشیدم باز خداروشکر خوب شد و ...

چکار کنم؟

خیلی حرف زور میزنه

هی غر میزنه

هی بهانه الکی میگیره

2803
2804
تو جوابشو ندهباهاش دهن ب دهن دهن نشوچیزی گفت سکوت کن یا با دوتا کلمه محبت آمیز حرف بزنو زیاد بهش نزد ...

دیشب دیگه صبرم تموم شد گفتم شبا نبودی راحت بودم هیچکی نبود که ناراحتی درست کنه اونم دیگه کلا ساکت شد

چکار کنم؟خیلی حرف زور میزنههی غر میزنههی بهانه الکی میگیره

جوابشو بده تا وضع روحیش بدتر شه بیشتر جنگ کنه و بعد ازت دلسرد شه بره سمت رفیق و خانوادش و جایگزینی که درکش کنه و بعد بگه برو خونه بابات

همینو میخای گلم؟

دیگه واقعا خستم کرده از غر زدناشو زور گفتناش

ولی به این فکر کن مردا واقعا مثل زنا نیستن با کسی درد و دل کنن و اروم شن شاید اینطوری با غر زدن به تو داره خودشو خالی میکنه و بار سنگینی رو دوششه 

میگم کوتاه بیا چون میگی قبل این اتفاق خوب بود

پس یه کم دیگه زمان بده بهش

2805
دیشب دیگه صبرم تموم شد گفتم شبا نبودی راحت بودم هیچکی نبود که ناراحتی درست کنه اونم دیگه کلا ساکت شد

کشش نده عزیزم

فشار کاریش زیاده آدما گاهی اعصابشون ب هم میریزه دنبال دعوان 

طرف شوهرته دشمنت ک نیس همیشه اخلاقش تند نبوده الان ب درک نیاز داره

وای نه اصلا ولی نمیدونم چکار کنم چطور کنترل خودم کنم

خب سعی کن ارومش کنی بهش اقتدار بده امیدواری بده قوت قلب بده نشون بده کنارشی و تو بحثا سکوت کن حتی اگه حق باهاته خودش شرمنده رفتارش میشه و میدونی بعد یه مدت خوب میشه باز

البته اگه دیدی بعد گذشت زمان خوب نشد اونوقت تو هم مقابله کن اما الان نه چون به ضررت تموم میشه

ولی به این فکر کن مردا واقعا مثل زنا نیستن با کسی درد و دل کنن و اروم شن شاید اینطوری با غر زدن به ت ...

اره خیلی خوب بود خیلی کم بینمون بحث میشد.

از وقتی که کارش تغییر کرده بخاطر سنگینی کار مریض شده کلی قرص میخوره شبا هم با مسکن میخوابه😞

2801