یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ن دیگه ۴۰ پسرت گذشته اونام بعد چهلم پسرت گرفتن دیگه
بنده یک عدد دختر دهمی با رشته تجربی ب شدتتت نازک نارنجی(شاید ی چی بگی و باعث اشک ریختنم بشی)🙂 و ب شدت مودی هستم🙃😄قدرت درکم تقریبا بالاس شاید بتونم آرومت کنم🙃 ی حس ششم کوچولو هم دارم دوس داشتی بپرس😊❤من هیچ وقت آخر پیام ها و نظر هام نقطه(.) نمیزارم اگه جایی دیدی گذاشتم بدون از دستت ناراحتم 🙂من اگ یکی بد دهنی کنه جدی نمیتونم جلو خودمو بگیرم پس اگ منو ی جا دیدید مهربون ی جا بداخلاق نگید دوقطبی ام🙂 بنده خواهر ندارم از ی طرفی خوشحالم از ی طرفی ی حسرت خیلی سنگینه ت دلم🙂ی چیز بگم ببین هیچی اندازه لبخندت مهم نیست🙂همه حس ها میان و میرن هم شادی های عمیق هم گریه های عمیق فق مهمه ک ت چجوری برخورد کنی🙂 بنده یک عدد دختر اسکیتیست و مسلط ب زبان هستم🫶🌱 درخواست دوستی آقایان رد میشود..سینگل بودم و هستم و خواهم بود(ی عقاب همیشه تنهاست😎✌️😅)...سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست