2777
2789
عنوان

به نظراتتون نیاز دارم ترخدا بیایین

229 بازدید | 30 پست

سه ماهه ک پسرمو از دست دادم 

الانم شنیدم برادر شوهرم میخاد عروسی بگیره 

خواهر شوهرم استوری گزاشته هورا عروسی داداشمه حق اینکه ناراحت بشم دارم

پسرتون فوت کرده؟ 

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

آخی🥲

ن دیگه ۴۰ پسرت گذشته اونام‌ بعد چهلم‌ پسرت گرفتن دیگه

بنده یک عدد دختر دهمی با رشته تجربی ب شدتتت نازک نارنجی(شاید ی چی بگی و باعث اشک ریختنم بشی)🙂 و ب شدت مودی هستم🙃😄قدرت درکم تقریبا بالاس شاید بتونم آرومت کنم🙃 ی حس ششم کوچولو هم دارم دوس داشتی بپرس😊❤من هیچ وقت آخر پیام ها و نظر هام نقطه(.) نمیزارم اگه جایی دیدی گذاشتم بدون از دستت ناراحتم 🙂من اگ یکی بد دهنی کنه جدی نمیتونم جلو خودمو بگیرم پس اگ منو ی جا دیدید مهربون ی جا بداخلاق نگید دوقطبی ام🙂 بنده خواهر ندارم از ی طرفی خوشحالم از ی طرفی ی حسرت خیلی سنگینه ت دلم🙂ی چیز بگم ببین هیچی اندازه لبخندت مهم نیست🙂همه حس ها میان و میرن هم شادی های عمیق هم گریه های عمیق فق مهمه ک ت چجوری برخورد کنی🙂 بنده یک عدد دختر اسکیتیست و مسلط ب زبان هستم🫶🌱 درخواست دوستی آقایان رد میشود..سینگل بودم و هستم و خواهم بود(ی عقاب همیشه تنهاست😎✌️😅)...سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ارع

خدا رحمتش کنه و به شما صبر بده. چند سالش بود؟

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

اولا خدا رحمت کنه ❤️‍🔥

دوما منم بودم ناراحت میشدم و حتی عروسی نمی رفتم ب شوهرمم میگفتم خاستی برو من نمیام 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️.... لطفا برا خوشبختیم در کنار همسرم دعا کنید ❤️🤍لطفا لایکم نکنید 😅😁

2804
2805
2801