2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

64 بازدید | 7 پست

ی مردی ک میگ میانگین حقوقم۳۰ هست ولی میگ همش خرج میشه نمی‌رسم حتی ب خودم ی دست لباس بخرم

بعد شغلش فروش آکواریوم و ماهی زینتی این نمیدونم 

و بعد مجرد باشه بگه ک خرجم ب دخلم نمیخوره

ی خونه هم اجاره داده باشه من کم در نظر بگیرم ماهی ۵ت اجاره خونش دریافت می‌کنه

بعد بره تو نظام مهندسی  

پروژه برداره برا بازرسی اینا 

بعد از این ک رفت ت نظام مهندسی کلا شغل آکواریومش بده ب خواهرزاده ش 

بعد ب گفته ی خودش ت شرکت حمل و نقل هم باشه ( البته درگیر بدهی مالیاتی هستن بقول خودش تصویه نشده هنوز درآمد خاصی نداره )

خب این آدم هروقت من ازش پول می‌خوام میگ‌ندارم 

یا پیچونده 

و دوسه سال همش میگه فلان ماه فلان روز فلان پول از فلان شرکت بدستم برسه میلیونی اونو میدم بهت اخیرا هم گفت دهم همین ماه ینی امروزی ک گذشت میدمت 

بهش گفتم گفتی امروز میدن ک گفت نمی‌دونم من زنگ نزدم بهشون اونا باید خودشون بفهمن ..

این داره و نمیده؟ یا واقعا نداره؟

شما باشید چه فکری میکنید

نمیخواد بده 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نمیخواد بدهچرا اصرار میکنی!مگه کار خاصی براش انجام دادی که حتما باید پول بده؟

وقتی پول لازم داش ۲۶ت دادمش با این ک نداشتم  اونم گفت میدمت نداد اصلا بیخیال پولم شدم اون موقع سرکار بودم از وقتی بیکار شدم همش میگه ندارم

وقتی پول لازم داش ۲۶ت دادمش با این ک نداشتم اونم گفت میدمت نداد اصلا بیخیال پولم شدم اون موقع سرکار ...

غلط کرده

مرتیکه سواستفاده گر. پولتو نمیده ، اشتباه کردی که بهش پول دادی

غلط کردهمرتیکه سواستفاده گر. پولتو نمیده ، اشتباه کردی که بهش پول دادی

حالا گذشت دیگ نمیتونم بگیرم ازش 

بهش گفتم پول ت جیبی بده نداد اصن وعده ی چس پول میده ک از شرکت قراره بدن بهش بعد همش بمن میگ جبران میکنم ت صبر کن همه چی جبران میکنم

2804