2777
2789

میخام‌ یه تیکه ار پایین موهام‌رو بدم‌ به نامزدم

شاید براتون‌جالب یا خنده دار باشه کارم😅انتقاد هاتون رو میپذیرم

بنظرتون بدم‌تو این‌پیج های اینستایی که داخل رزین‌ میریزن یا برم اراشگاه مثلا یه تیکشو ببافه محکم و بدون‌ رزین‌ بهش بدم؟؟

میخام حالت‌گردنبد و اویز جفتشو دربیارم   فقط نمیدونم‌کدوم بهتره؟

کمکم‌ میکنید😁

حدود ۶ ،۷ سانت هم هست

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بده حلقه درست کنن خیلی قشنگه

حلقه یا دستبند؟؟؟

نظرم‌خودم‌اینه ک بندازش جلو ماشینش😂😂😂

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
2803
همین ک خونت نمیدی جای امیدواری هست .تازگیا با خون هم دیگه مدال میسازن

وییییی

یکی به خودم بده حالم بد میشه😂😂خون چیهههه کثیفهه

بده همون پیجا دستبند درست میکنن میبافن مو روولی یادت باشه میشه دعا گرفت با مو!

خودش عاشق هست دعا دیگ نمیخواد😂😂😂

2804

یکی چند وقت پیش اومده بود میزد تو سرش میگفت بهش مو دادم بعد الان فهمیدم خانوادش اهل جادو جنبلن 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 🇮🇷❤️🇮🇷 تو میان پرده دل و قلب من روان هستى، همچون جارى شدن اشکها در میان پلکها. و در ضمیر من، درون دلم فرو مى‏آیى، همچون فرو آمدن جانها در بدنها. 🇮🇷❤️🇮🇷(حلاج)
یکی چند وقت پیش اومده بود میزد تو سرش میگفت بهش مو دادم بعد الان فهمیدم خانوادش اهل جادو جنبلن

نه بخدا من اهل اینکارا نیستم😂😂

نه بخدا من اهل اینکارا نیستم😂😂

اونم طرفش پارتنرش رو فهمید اهل جادو جنبله 

یعنی مثلا مادر پسره و اینا 

بعد میگفت کمک کنید چجوری موهامو پس بگیرم 

چون با مو میشه طلسم سخت گرفت 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 🇮🇷❤️🇮🇷 تو میان پرده دل و قلب من روان هستى، همچون جارى شدن اشکها در میان پلکها. و در ضمیر من، درون دلم فرو مى‏آیى، همچون فرو آمدن جانها در بدنها. 🇮🇷❤️🇮🇷(حلاج)