2777
2789
عنوان

شمابودید چه کار میکردید

103 بازدید | 22 پست

من باید برم خونه مامانم برا زایمان بعد....اونجا کهمون میرن ومیاد ویک ماه اونجاییم شوهرمم غریبه خجالتم میشه بهش بگم وسایل بخریم بزاریم خونشون گفتم برنج بهریم بزاریم 

گفت بابات ناراحت میشه و میگه دوکیلو برنج خونه ما نبود واینکه میدونم وضعیت بابام خوب نیست 

به نظرتون چه کنم

به طور واضح به شوهرم بگم بخریم؟!؟

خودم هم ۲/۵,پس انداز دارم اوناخرج کنم کافی که نیست 

واینکه بچه من همه سیسمونی خودم خریدم ازپول شوهرم مامانم میخواد پنج تومن کادو بده بهم بگم کمتر بده بزار برا خرج خونه ب نظرتون چقدر کافیه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم بهتر بزاری مادرت پول رو کادو بده نمیتونی بگی مادرت بیاد خونتون پیشت باشه؟

نه دوتا شهر غریبیم داداشم مدرسه هست مامان بزرگم سرطان سینه داره مامانم باید ازاون هم پرستاری کنه

خوب وقتی شرایط خوب نیست چرا اینکارو میکنیبمون خونه خودتهم خودت و همسرت اذیت نیستینهم به پدرت فشار نم ...

دوتا شهر غریبیم دم امتحانا داداشم هست مادرم باید ازمادرش هم پرستاری کنه سرطان سینه داره 

عزیزم بهتر بزاری مادرت پول رو کادو بده نمیتونی بگی مادرت بیاد خونتون پیشت باشه؟

یه پنج تومن هست که اونو اگه بگم چهارتومنش کادو بده بهم 

یه تومنش بزاره رو پول پس انداز خودم بشه ۳٫۵برم خودم یه چیزایی بخرم براخونه

نه دوتا شهر غریبیم داداشم مدرسه هست مامان بزرگم سرطان سینه داره مامانم باید ازاون هم پرستاری کنه

عزیزم خدا به مادرت عمر باعزت بده با همسرت حرف بزن بگو بحث این نیست که دوکیلو برنج نیست خونمون ، بگو من خودم دوست ندارم دست خالی ی ماه چترشم بگو برای اقتدار تو خوبه مردا خر میشن با زبون خرش کن 

برو کاری نکن 

هرموقع دیدی چیزی تو خونشون تموم شده و نیازه شوهرتو بفرست بگیره..

اونا هم حتما واسه رفتنت یه برنامه ریزی هایی کردن

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

یه پنج تومن هست که اونو اگه بگم چهارتومنش کادو بده بهم یه تومنش بزاره رو پول پس انداز خودم بشه ۳٫۵بر ...

الهی عزیزم قربونت برم حس و حالتو میفهمم من با وجود اینکه پدرم همیشه تو خونش همه چیز هست ولی هربار خونه خودم چیزی میخورم دوست داشتم اونا هم پیشم بودن عزیزم میتونی ی چوری از شوهرت پول بگیری ؟؟؟؟ مثلا بگی بهم توراهی بده شاید بخوام چیزی بخرم بعد اون پولو بزاری رو پول خودت و اگه مادرت دستش خالیه بگی چهارتومن بده بهتی تومن برای خودمادرت بمونه؟

2810