2777
2789
عنوان

این پسره خوابش برد رو من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پریود باشم شوهره بیاد زر بزنه میترکونمش چ برسه بخابه رو دل کمرم 😐همینطوری فلج میشه ادم تو پریودم د ...

شیرههه 😂

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

سرپا چه جوری خوابیده؟با طناب بستی به ستون خونه که نیافتاده؟🤣

گفتم سرپا 

چقد باهوشی

میگم امروز همش سرپا بودم دیکه جون ندارم

رو پام خوابش برده

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

شیرههه 😂

🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
اونام پیش خانمشون ناز میکردن ولی جدیدا بد پرنسس شدن خداوکیلی مورد دیدم دوست دخترش خرج شکم پسره رو هم ...

😂😂😂حالا این باید نصف نصف باشه 

ولی شوهر من قههههرمیکنه همششش

موفق باشی تاپیکت خیلی حیاتی بود امیدوارم بقیه کمکت کنن مشگلت حل بشه باهوش🤮

ببخشید که راجب موضوعات علمی برات تاپیک نزدم پروفسور 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

خوشحالم بین این همه تاپیک بدبختی رابطت اینطوری با شوهرت خوبه پایدار باشین❤️

اشتباه کردی این تاپیک رو زدی فقط بهم انرژی منفی میدن

بنظرم تاپیک رو قفل کن 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خوشحالم بین این همه تاپیک بدبختی رابطت اینطوری با شوهرت خوبه پایدار باشین❤️اشتباه کردی این تاپیک رو ...

❤️❤️❤️❤️