2777
2789
عنوان

بچه‌ای که اینموقع شب مامانشو بیدار می‌کنههه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه اول راهه 😄

ای من خار این راهووو

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

عزیزم علکی که مادرنمیشی من چی بگم که قشنگ تا چهلم زایمان ویارداشتم ...ویارنه هوس غذا استفراغ و معده درد شدید...نصف شب معدم آتیش میشدمنم خسته کوفته باچشم خابالو بستنی میخوردم...میگذره درهرحال و خاطره میشه

خواهر الان باز خوبه اگه بدونی تو این 33روز که زایمان کردم چه بلاها این فسقل شرم نیاورده کلا شاید 4سا ...

خداکمکت کنه واقعادوسه ماه اول سخت ترین دورانشه مخصوصا اگه بچه اول باشه

چقدر منی

هم سنم هستیم

دخترم همین الان خوابید 

ساعت 11 بردم تو ماشین خوابوندم 12 و نیم بیدار شد 

الان دوباره خوابید 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
یعنی همه باردار ها این جور میشنتبریک میگم اولشه

عرررر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

من با این سن و سالم هنوزم اگه تو اتاقم سوسک ببینم ملاحظه هیچکیو نمیکنم جیغ میزنم بیدار شن سوسکو به راه راست هدایت کنن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

منم دقیقا سر پسرم اینجوری بودم اصلا خواب نداشتم،

بچه من دختره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هی بابا حالا تازه اولشه بذار ب دنیا بیاد

ای خدا 😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای تو رو خدا نگو من امید دارم درست بشه این بچه یعنی هر چی جلوتر بریم بازم بی‌خوابی داره؟

بله تا آخر 2 سال حداقل

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
راست میگه .الان من آرزو دو ساعت خواب یه دم دارم

راه برگشت وجود نداره؟🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810