2777
2789

از درد شدید معده از خواب پریدم هوفف از وقتی باردار شدم ارزو به دل موندم یک شب بدون درد بخوابم 😭 یامعذم درد میکنه یا استخونم یا دندونم یا...

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
الان شبای خوبته

نگوووو🤣

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

یعنی همه باردار ها این جور میشن

تبریک میگم اولشه

یه دانشجو پزشکی در ایران که قرار بعد از گرفتن مدرک زبان آلمانی و پاس کردن یه تعداد واحد معادلسازی کنه و آلمان ادامه بده😍✨️قبلا دانشجو مامایی بوده😂یه شوهر عتیقه هم داره یه رشته علوم پزشکی خونده و بعد یه لیسانس مهندسی پیام نور تو کرونا و الان بیکار ور دل بنده😂✨همینا بوس بهتون 😍😂سوال کنکوری و مهاجرتی نپرسید قشنگا

منم دقیقا سر پسرم اینجوری بودم اصلا خواب نداشتم،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

هی بابا حالا تازه اولشه بذار ب دنیا بیاد

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
2804

دقیقا برا ب دنیا بیاد 

11 ماهه حسرت ب دلم مونده دو ساعت مداوم پشت هم بخوابم 

بعلاوه 9 ماه بارداری بکن 

نزدیک 2 ساله بیخوابم 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

خواهر الان باز خوبه 

اگه بدونی تو این 33روز که زایمان کردم چه بلاها این فسقل شرم نیاورده کلا شاید 4ساعت نخوابیدم 

کولیک شده قاتل جون من 

شب بیداری ها

لج کردن ها 

واااااای خدا پدرم در اومده 

الانم رو پام هست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
2805
دقیقا برا ب دنیا بیاد 11 ماهه حسرت ب دلم مونده دو ساعت مداوم پشت هم بخوابم بعلاوه 9 ماه بارداری بکن ...

وای تو رو خدا نگو من امید دارم درست بشه این بچه یعنی هر چی جلوتر بریم بازم بی‌خوابی داره؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
2801