2777
2789
اره تبریز داره اونم بعضی جاها ، من که جای دیگه ندیدم ازش فکر نکنم درست کردنش تو خونه سخت باشه یا یکم ...

اهان باشه عزیزم . من شش ساله تبریزم . ولی خب شوهرم هم ترک نیس. واسه همون بلد نبودم وگرنه زودتر می‌خریدم .

اینو از نصف راه خریدم قنادی تبریز 

یه نانوایی نون فانتزی  هم تو پاساژ اطلس جدیدا دیدم واقعا عالیه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خودت دراوردی یا واقعا🫨

نه شوهرم تبریزی پرسیدم 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اره عزیزم قناد گفت ولی من اونجا شیر در دسترس نداشتم همینجوری دادم خورد به ذائقه بچه بدخوراکم خوش او ...

تو اینترنت بود طرز تهیه ش.فقط هم آرد و شکر و سفیده تخم مرغ میخواد انگار راحته

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
اریس که نداریم . ریس یک چیز دیگه ست

من از کسی پرسیدم گفت اریس 

منظورش رایس رژیمی نبود 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اریس گوگل زدم چیزی نیومد عزیزم میخوای شمام امتحان کن ببین چیزی میاد

بذار از مادرهمسرم بپرسم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2810