2777
2789
عنوان

اه چقد من تو فکرم کیا تازگیا صاحب خونه شدند

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 19 پست
روشش چیه خاهر

روش پول در آوردن بستگی به شغلت داره 

ولی شما در نظر بگیر یه کارمند با حقوق ثابت ۲۰میلیون 

خب این شخص در سال فقط ۲۴۰میلیون در آمد داره 

اصلا حساب کنیم نصفش هم پس انداز 

۱۲۰میلیون تو این تورم میشه باهاش چیکار کرد اخه؟

ولی بعضی ها هستن بیزینس میکنن 

تجارت راه میندازن 

یا تو حرفه ای که دارن انقد خاک خوری میکنن تا بعد چند سال قشنگ راه و روش پول در آوردن رو میفهمن 

نمی سه بگی کلاه برداری که🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقتش ما چندنفر تو فامیل داریم دقیقا رشوه بگیر و کلاه بردارن هرروز یه خونه میخرن. اوناییم که ندارن ...

درسته کلاه بر دار هم هست تو جامعه ولی بخدا همه اینجوری نیستن 

یه تاجر هست تو شمال یه برج دوقلو داره  

یبار باهاش مصاحبه کردن گفت شما اگه کل ثروت منو هم ازم بگیرین من در عرض چندسال دوباره پول دارم میشم 

حالا فک میکنی علتش چیه؟ 

راه پولدار شدن رو بلده

درسته کلاه بر دار هم هست تو جامعه ولی بخدا همه اینجوری نیستن یه تاجر هست تو شمال یه برج دوقلو داره ...

میشناسمش اونارو بازم ازشون بگیری انقدر اشنا دارن که کمک بگیرن دوباره سرپا بشن

ولی ماهایی که نداریم هرچی جمع میکنیم هشتمون گره نهمونه

2805

من اگه ماهی ۲۰ درامد داشتم یه وام میگرفتم نصف حقوقمو میدادم وام،با پول وام طلای دست دوم میخریدم،همین کار رو هی کم کم انجام میدادم بعد طلاها خوب رشد میکردن،میفروختم خونه میخریدم،ولی طول میکشه،ما درامد خوبی نداشتیم یعنی هنوزم با این تورم به ماهی ۱۵ میلیون نرسیده درامدمون،ولی خداروشکر از بچگی عشق طلا بودم،یه کقدار داشتم که برا خونه دار شدن بهمون خیلی کمک کرد و خداروشکر یه خونه ی کلنگی خریدیم،وام هم گرفتیم