2777
2789
عنوان

بنظرم ازدواج یعنی باختن

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 41 پست
شما فقط یه خود عقل کل پنداری همین

نه عزیزم

مشکل از شماس ک زیادی خودتو دست بالا گرفتی و رو شوهرت ایراد میذاری!

هرکی میاد دایرکتت ک خاستگار نیس!

پسرای دانشگاه دایرکت همه میرن !

هرکی سمنو بیاره قرار نیس شوهرت بشه که !

نوشتی آرزوی تاپ ترین پسرا بودم !

با این حجم از اعتماد ب نفس، هرکی شوهرت میشد قطعا همین بود اوضات.  چون بنظرت خودت خیلی سطح بالایی و بقیه بی لول و سطح پایین !

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

هرچه کنی سرت میاد دیگه این جریان کارماستبعدم منکه ندیدمت ولی بقول دوستمون اعتماد بنفست خیلی بالاست و ...

نه دیگه !

اعتماد ب نفس  هم کم بودنش بده  هم بیش از اندازه بودنش !

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزممشکل از شماس ک زیادی خودتو دست بالا گرفتی و رو شوهرت ایراد میذاری!هرکی میاد دایرکتت ک خاستگا ...

یاخدا فکر کردی انقدر نابودم هر کی بیاد دایرکت میگم خواستگار ؟؟! 

مادر طرف زنگ میزد خونمون شماره رو از مشاور دانشگاه می‌گرفت 

یا طرف خودش مطرح میکرد ک  بیان خونه 

خوبه گفتم سه جلسه مشاوره ازدواج رفتیم خونه مون اومدن 

دقیقا . من که به نظرم ازدواج به جز تجربه حس و عشق شیرین مادری و بچه دستاورد دیگه ای نداره برای خانما ...

ولی من خیلی از بچه آوردن و... میترسم 

همش نگران درس و آینده م هستم

اصلا از همسرمم میترسم نذاره با خیال راحت کارایی که دوست دارمو انجام بدم

من خونه ی بابام وضعمون متوسط بود اما باهم خوب بودیم تقریبا و آرامش داشتم

شما فقط یه خود عقل کل پنداری همین

بعد اینکه بر چ اساس اینو میگی؟

شما بری ب هرکی بگی آرزوی تاپ ترین پسرا بودم، میفهمن اعتماد ب سقفی!

چیز عجیبی نگفتم ک عقل کل باشم !

بعد اینکه بر چ اساس اینو میگی؟شما بری ب هرکی بگی آرزوی تاپ ترین پسرا بودم، میفهمن اعتماد ب سقفی!چیز ...

حرف من مستنده طرف اومده به آب و آتیش زده جواب مثبت بگیره اگ آرزو نیست چیه ؟! 

تاپم بوده بر اساس  ظاهر و تحصیلات معدل الف و ...

یاخدا فکر کردی انقدر نابودم هر کی بیاد دایرکت میگم خواستگار ؟؟! مادر طرف زنگ میزد خونمون شماره رو از ...

باشه.

حرف من مستنده طرف اومده به آب و آتیش زده جواب مثبت بگیره اگ آرزو نیست چیه ؟! تاپم بوده بر اساس ظاهر ...

عزیزم اینجا فضای مجازیه !

شما هرچقدم ازخودت تعریف کردی، حتی اگ واقعی هم باشه، مستند بودنش براخودت مشخصه نه برا بقیه !

مثلا من الان بگم آرزوی کل پسرای شهرمونم ، آیا این برا شما مستنده ؟!

چیزی ک من بعنوان خواننده دارم برداشت میکنم، اعتماد ب نفس بالات باعث مبشه شوهرت رو بی لول و سطح پایین ببینی و خودت رو خیلی دست بالا !

نمیفهمم بین اونهمه خاستگار درجه یک، چرا باید شوهرتو انتخاب میکردی!

بعد اینکه بر چ اساس اینو میگی؟شما بری ب هرکی بگی آرزوی تاپ ترین پسرا بودم، میفهمن اعتماد ب سقفی!چیز ...

شما داری بدون شناخت لیبل خودشیفتگی میزنی 

فکر میکنی من اسکلم طرف اومده دایرکت فکر کردم خواستگاره 

درصورتیکه اینطور نبوده مورد داشتم ۴ سال منتظر مونده وکالت بگیره تا بتونه بیاد خواستگاری 

شما داری بدون شناخت لیبل خودشیفتگی میزنی فکر میکنی من اسکلم طرف اومده دایرکت فکر کردم خواستگاره درصو ...

باشه🤣🤣🤣🤣🤣

بین اینهمه خاستگار،‌ بهترین رو انتخاب کردی دیگه !

از تاپیک هات مشخصه!

عزیزم اینجا فضای مجازیه !شما هرچقدم ازخودت تعریف کردی، حتی اگ واقعی هم باشه، مستند بودنش براخودت مشخ ...

اهان پس مشکل اینکه تو مخلیه شما نمیگنجه  فکر میکنی خالیبندیه 😂 الهی 

فکرتو بزرگ کن خب 

من با همسرم تفاهم ندارم تفاوت زیاد داریم تایپ من نیست ولی دلیل نمیشه کم باشه تو فامیل بهش میگن بچه رئیس ، حتی نمیتونی تصور کنی پدرشوهرم چه سمتی داشته 

باشه🤣🤣🤣🤣🤣بین اینهمه خاستگار،‌ بهترین رو انتخاب کردی دیگه !از تاپیک هات مشخصه!

بدجور سوختی احتمالا بی خواستگاری 

تو همون تایپیکم اسنپ برو ببین تو کامنتا نوشتم شوهرم دکترا داره

احتمالا یه پشت کوهی هستی ک این مسائل ساده برات خیلی دور از ذهن و دست نیافتنیه تراپیست بیکار من مثل تو بیکار نیستم مهمل ببافم دیگه ریپ نزن