2777
2789

من یه نی نی ۷ ماهه دارم دیروز خوابوندمش گفتم برم حیاط جارو بزنم بشورم حالا امروز رفتم تو حیاط کار داشتم دیدم صاحب خونه مون از اون بالا آشغال ها تو سفره تکونده تو حیاط حالا قشنگ همون در اتاق مون منم خیلی بدم اومد بلند گفتم شعور ندارین فرهنگ ندارین آشغال هاتون میریزین اینجا دیدم نوه اش اومد گفت خفه شو گمشو چند روز دیگه پرت تون میکنیم بیرون برین گم بشین یه خونه بسازین از این حرفا بعد تنها چیزی که ناراحتم کرد دورهم بودن این میگفت اونا هم هر هر میخندیدن گفتم خدایا خودت ببین جواب بده به بچه میگفتن اونم می اومد میگفت چقدر یه ادم میتونه بیشعور باشه این همه پول بدیم هزار حرف هم بشنویم انگار خونه را صدقه دادن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

تو بیشعوریه اونا که شکی نبوده

شما کاش این مدلی حرف نمیزدی و محترمانه میرفتی در خونه شون

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

تو بیشعوریه اونا که شکی نبودهشما کاش این مدلی حرف نمیزدی و محترمانه میرفتی در خونه شون

عزیزم دفعه اول شون نیست بارها شوهرم گفته بهشون باز تکرار میکنند بعد که گفتم چرا ریختی نوه اش رفت دستمال کاغذی اورد ریز ریز کرد تو حیاط 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته مقصر بودن  ولی بد حرف زدی  بد جواب دادن

میتونستی درست اعتراض کنی ب این کارشون

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عزیزم دفعه اول شون نیست بارها شوهرم گفته بهشون باز تکرار میکنند بعد که گفتم چرا ریختی نوه اش رفت دست ...

اصن برام قابل باور نیس راستش!

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عزیزم دفعه اول شون نیست بارها شوهرم گفته بهشون باز تکرار میکنند بعد که گفتم چرا ریختی نوه اش رفت دست ...

تمیز نکن دیگه 

بزار موقع تحویل ببین گند همه جا رو برداشته 

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

درسته مقصر بودن ولی بد حرف زدی بد جواب دادنمیتونستی درست اعتراض کنی ب این کارشون

گفتم بالاتر خیلی اذیت مون کرد چند روز دیگه میریم ولی اینقدر این خونه اش زد تو سر ما 

چون باآدم بیشعور برخورد نداشتی من چیز عجیبی نگفتم

این نوه ک میگی  کس و کار نداره؟

همون مادربزرگش نگفت اینکارو نکن زشته؟

ینی آزادانه توهین میکنن؟

چرا موندین تو اون خونه

خیلییییییی کارشون زشت بوده

اخه با یه بچه کوچیک با این فشار آب کم جارو زدم شستم خب اعصابم خرد میشه یکی از اون بالا آشغال غذاهاش بریزه پایین مگه حیاط آشغال دونی هست چند بار این کار کردن 

این نوه ک میگی کس و کار نداره؟همون مادربزرگش نگفت اینکارو نکن زشته؟ینی آزادانه توهین میکنن؟چرا موند ...

خب همین دیگه ناراحت شدم بخدا هم مامانش هم خاله هاش هم مامان بززگش بودن فقط هر هر میخندیدن اصلا نمیگفتن نگو زشته 

چند روز دیگه میریم 

اخه با یه بچه کوچیک با این فشار آب کم جارو زدم شستم خب اعصابم خرد میشه یکی از اون بالا آشغال غذاهاش ...

ای بابا،دنیا پر از آدمای بیشعوره،شمام خودتو اذیت نکن،فقط جابجا شووو،مجبور نیستی تحمل کنی

2810