2777
2789

از یه چیز با خبر شدم خیلی ناراحت کنندس

یکی از اقوام ما از یه دختر خوشش اومده بود توی اقوام بوده . دختر خانم هم خودش همه چی تموم بوده قضیه پنج سال پیش بوده ..آقا پسر خانوادش قضیه خواستگاری خودشون مستقیم از دختر خانواده دختر پیگیری نمیکنن؛ 

قضیه می‌سپارن به فردی به عنوان واسطه یعنی عمل کنه : واسط هم قضیه به دختر خانم نمیگه از خودش جوابی در میاره که یعنی دختر خانم این جواب رد به آقا پسر داده ! مثل اینکه واسط ناراحتی ار خانواده پسر داشته اینطوری اومده ناراحتیش جواب داده ؛ 

۵ سال میگذره آقا پسر عقد میکنه همینکه میخواد بره سر خونه زندگیش جریان میفهمه خودش خانواده پسر ؛ که خواستگاری چند سال پیش اصن انجام نشده دختر خانم خبر نداشته و الانم دختر خانم مجرد ؛ و اما میمونه حال بد خود آقا پسر خانوادش ؛ چند وقتی هم هست آقا پسر نسبت به همسر الانش گفتن دلسرد شده حالش بده 😐 

موقع امشب فهمیدم خیلی ناراحت شدم البته بهشون گفتم تقصیر خودتون هست خودتون مستقیم باید خواستگاری مطرح میکردین ..بازکرد عمل خودتون امسال با اون بی میلی زندگی تا ابدت با همسرش باید تاوان خودش نسبت به خودش پس بده ! 

نتیجه اخلاقی کار خودمون آیندمون میسازه به کسی نسپاریم مثل این آقا زندگی تا آخر عمرش با خودخواهی خودش نسبت به خودش زندگی بی میلش تموم شد 

چقد بد دلم ب حال پسره سوخت یه عمر باید تو حسرتش بسوزه

چقد زنش گناه داره نا خواسته مورد بی مهری شوهرش قرار گرفته

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب ما چ

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊

اگه اون آقا پسر به همین راحتی از همسرش دلسرد شده،بنظرم خدا چقدر اون دخترو دوست داشته که یکی اینجوری واسطه ی خیر شده نذاشته بیاد اینو بگیره😒

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚
چقد بد دلم ب حال پسره سوخت یه عمر باید تو حسرتش بسوزهچقد زنش گناه داره نا خواسته مورد بی مهری شوهرش ...

عریزم چقدر حس حماقت میگیره چندین سال فکر کرده دختر خانم بهش جواب رد داده

عریزم چقدر حس حماقت میگیره چندین سال فکر کرده دختر خانم بهش جواب رد داده

دقیقا 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اگه اون آقا پسر به همین راحتی از همسرش دلسرد شده،بنظرم خدا چقدر اون دخترو دوست داشته که یکی اینجوری ...

گلم با خانوادش حرف زدم آقا پسر حس حماقت خیلی بدی بهش دست داده که چندین سال فکر کرده خانم دختر قبل بهش جواب رد داده

گلم با خانوادش حرف زدم آقا پسر حس حماقت خیلی بدی بهش دست داده که چندین سال فکر کرده خانم دختر قبل به ...

متوجه شدم عزیزم،آخه الآن همسر داره و گفتید میخواستن برن سر خونه و زندگیشون،نظر خواستید فقط نظر شخصیمو میگم،بنظرم از همسرش جدا بشه و اون بنده ی خدارو درگیر خودش و احساسش نکنه،اگر مجرد بود حرفی نبود ولی همه بعد از عقد باید تعهدی داشته باشن به همسرشون،ولی وقتی فقط بخاطر اینکه چندسال فکر کردن فلان کس جواب منفی داده و الآن متوجه شدن اشتباه کردن و از همسرشون دلسرد شدن،فکر نمیکنم زندگیشون دوامی داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متوجه شدم عزیزم،آخه الآن همسر داره و گفتید میخواستن برن سر خونه و زندگیشون،نظر خواستید فقط نظر شخصیم ...

دوست گلم ممنونم از نظرت دیگه واقعا خودش داند و زندگیش حماقت خودش بوده ؛ خواهر آقا پسر امشب صحبت شما رو زد گفت مگه میشه سر خونه زندگیش نره دختر مردم به خواست خودش خواسته کسی مجبورش نکرده بوده چیزی که خودش خواسته بایدم به پاش بشینه ! 

امیدوارم این اتفاق برای کسی نیفته برات آرزوی بهترینها عالی ترینها دارم 

دوست گلم ممنونم از نظرت دیگه واقعا خودش داند و زندگیش حماقت خودش بوده ؛ خواهر آقا پسر امشب صحبت شما ...

ان شاءالله سرعقل میان و همه چیز درست میشه

ممنون،همچنین عزیزم🌹🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40