2777
2789

دوستان ماهی سه تومن گذاشتم ده نفر بشه 30تومن. 

خانم گفته بود ساعت 6بیایید روبیکا رفتیم دیدیم اصلااا انلاین نیست و اصلا روبیکا قابلیت تصویری نداره مثلا چند نفر ببینیم قرعه رو اخه انلاین انجام میده. 

بعدگفت بیایید واتساپ منم اصلاااا قند شکنم باز نشد برم همونطور موندم هاج و واج بهش زنگ زدم که من نمیتونم واتساپ بیام امروز قرعه کشی نکن بزار فردا سره فرصت برگشت گفت من مهمونی ام و بایید الان کنم بعد دودقیقه یه لیست گذاشت که شماره من درست نفر اخر شده با خط خوردگی. 

که من شک افتاد تو دلم چون خط خوردگی داشت بهش زنگ زدم گفتم نمیخوام حالا که به حرف من توجه نکردی منم نمیزارم پولمو پس بده برگشت گفت پولتو میخوای سال بعد زنگ بزن بهت بدم😭😭😭😭😭😭😭

حالا چیکار کنم سه تومنم دستشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804

هم با 3تمن الان هیچی نمیتونی بخری هم با 30تمن تا1سال دیگه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

به نظر من تقصیر شماست.

نمیشه که چون آخر شدی جا بزنی.

باید آنلاین میشدی شاید با ۹ نفر دیگه هماهنگ بوده و برای بقیه مقدور نبوده که روز بعد باشن.

بقیه هم که موقع قرعه کشی بودن.

نمیاد که جلو اونا تقلب کنه

2805
گفت سه تومنتو همون تایمی که قرعه به نامت افتاده یعنی برج شش سال بعد میدم.

خوب ببین بگو بجهنم این ادم خودش ادم درستی نیست قرعه کشی این مدلی من ندیده بودم والا

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

همون سه تومن رو سال بعد بگیر کل مبلغ رو بذاری سال بعد بگیری ارزشش احتمالا خیلی کم میشه حیفه

ولی مدرک ازش داشته باش که سه تومن رو بدهکاره بعدا انکار نکنه 

و به نظر منم تصادفی نبوده از فرصت استفاده کرده

2801