2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست

گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 

اجرت المثل داری حدودا ماهی ۳۴ تومن بسته به نظر قاضی باید شوهرت بهت بده بدون اینکه چیزی به نامش باشه  با یه وکیل مشورت کن مشاوره وکیل خیلیم گرون نیست نهایتا یک میلیون

۱۰۰ تومن واقعا هیچی نیست تو الان اگه مدرک داری باید باید سفت و سخت وایسی و بگی طلاق نمیخوام مهریمو میخوام وگرنه ابروتو میبرم 

صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی به اسمش نیستمهریه سالی یه سکه اگه دادگاه بگههمی 100تومن کافیهمیرم خونه بابام

سالی یه سکه میشه ۵۰میلیون حدودا ماهی ۴میلیون تومن وقتی رفتی خونه بابات این ۴ میلیون میشه پول توجیبیت ک برا بچت باهاش لباس میخری برا خودت کفش میخری  و باید کار کنی تا یه روزی بعد صدسال بابات فوت شد یه سرپناه داشته باشی زیر بار منت کی میخوای بری؟

صلوات
ای بابا چقد داغی دختر مطمئن باش اسی خودش هرکار میتونسته کرده بیشتر بمونه وقت شو تلف کرده بهتر که الا ...

شوهرش بره زن بکیره این راحت میتونه طلاق بگیره این از شروط عقدنامس.بعدم چی میگی تو؟صد تومن با دوتا بچه اوار بشه خونه باباش ک میگه وضع مالی خوبی نداره تا شوهرش بره پی خوشگذرونیش. وقتی بره درخواست مهریه بده بگه بچه ها رو هم نمیخاد و بترسونتش خانواده شوهرش مجبورا پا پیش بذارن و یه جوری راضیش کنن. میگه شوهره رفته اموالشو بنام باباش کرده الانم دویست تومنش توی کارت این خانمه ک میخاد بگیره ازش.پس داره نمیخاد بده باید مجبور بشه

2805
مهریه ام 560سکهولی خب دادگاه به کی مهریه دادهاینم اموالش به اسم پدرشه

عزیزن وقتی ثابت بشه شوهرت نداره دادگاه دست میذاره رو اموال پدرش حتی اگه به اسم شوهرت نباشن میتونی از پدرش مطالبه کنی ، ساده نگذر غلط کرده اگه گفته بلایی سرت میارم هم آبروشو ببر هم حق و حقوقت رو بکیر ، حتما با وکیل مشورت کن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

ورشکسته نشه این آقا آخه صد تومنی الان نمیشه کاری کرد خیلییی کمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

نترس همسر منم خیلی مودی و خطر ناکه اولا میترسیدم اما الان بخواد همچین غلطی کنه اون باید از من بترسه پرو باش حقتو بگیر. هر بلایی بخاد سرت بیاره تو هم باید بتونی سر اون بیاری. زن و مرد نداریم میزنم لهش میکنم با هروسیله ای  که شده

خدا یار باشد😍😍

برای خودت خونه رهن کن با همون ۱۰۰تومن به نظرم.

نرو‌خونه بابات..

مستقل شو.

منت خونه بابا بعد برگشتن زیاده...

مستقل شو برو‌سرکار.

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

وااا صد تومن چیه؟

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                             ای عزیز زهرا خودت میدونی که داداش گلم توی چه شرایطی هست خودت کمکش کن نجات پیدا کنه از این شرایط   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی آمین🌹🌹خیلی وقت بود با این کاربری نمی اومدم سایت چون بلد نبودم میترسیدم نه بگم 😒😒 چون خیلی از دوستان لطف داشتن و توی تاپیک های مختلف دعا و چله تگم میکردن و نمی‌تونستم بگم نمیتونم بخونم چله روی چله صلوات و سوره و دعا روی هم تلنبار شده بود و کلی سختی و عذاب وجدان می‌کشیدم تا نصفه شب می‌نشینم و چله و دعا می‌خوندم نمی‌گم بد بود اما برام سخت بود یهو گذاشتم و رفتم با کاربری دیگه اومدم الان با روحیه بهتر با اعتماد به نفس بیشتر اومدم لااقل یاد گرفتم وقتی نمیتونم کاری رو انجام بدم محترمانه بگم نه 🌹🌹♥️♥️♥️
عزیزن وقتی ثابت بشه شوهرت نداره دادگاه دست میذاره رو اموال پدرش حتی اگه به اسم شوهرت نباشن میتونی از ...

کی گفته همچین چیزیو؟؟؟؟

ما که طلاق گرفتیم ندیدیم...؛!

این دراین صورت که پدره امضا کرده باشه ،اگه پسرم پول مهریه نداشت من میدم.

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

اون پول برا خودته 

همه اش

بعد هم مهریه رو بزار اجرا 

بچه ها بمونن پیشش آخر هفته بیان پیشت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2810