2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست

عزیزم یه موقع اگه گفت برو دادخواست طلاق بده این کارو نکنی شما که هیچی بهت نمی‌رسه عزیزم

بگو خودت اقدام کن

شغلش چیه

اگه فیش حقوقی داشته باشه ماهی یک چهارم حقوق شو برات بر میدارن بجای مهریه

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چقد داغی دختر مطمئن باش اسی خودش هرکار میتونسته کرده بیشتر بمونه وقت شو تلف کرده بهتر که الا ...

صد تومن چیش خوبه؟ چشم به هم بزنه ۱۰۰ تومن غیب شده تو این گرونی. بعد از باباش با التماس یه تومن یه تومن و با منت بگیره که تازه اگه داشته باشه. نداشت باباش چی؟

بره کدایی؟ دیگه با گدایی هم نمیشه سر کرد

بیشتر بمونه وقتش تلف چی میشه؟

زودتر بره قراره به چی برسه؟

خبر خوشی تو رفتن نیست. پس اونی که دلشو زده و میگه برو باید شرایطشم فراهم کنه که با ۱۰۰ تومن فراهم نمیشه.

کاش یه کم واضحتر نظرتون رو شفاف سازی کنید که چطوری با زودتر رفتن و ۱۰۰ تومن رفتن به نفعشه؟

آرعولی اگه بهش ندم ممکنه بلایی سرم بیارهمیشناسمش

خوب با وکیل مشورت کن به محض اینکه پول را زدی بحسابش توقیف اموال کن بعدم شکایت کن که تهدید جانی کرده اگه اسیبی بهت برسه اولین نفر ایشون دستگیر میشه 

2805
چیزی به اسمش نیستمهریه سالی یه سکه اگه دادگاه بگههمی 100تومن کافیهمیرم خونه بابام

سهمت از زندگی 20 گرم طلاست؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
بهم نمیده

ینی میشه بیای تاپیک بزنی، شوهرم الان سکته زد،، داریم میریم قبرشو بکنیم... همه بگین آمین.... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2810