عزیز دلم ساده نباش ، تا وقتی شما زنشی زن عقدی نمیتونه بگیره تو عقدنامه هست امضا کرده، فقط میتونه صیغه کنه
بعدشم چرا توافقی جدا شی ، ایشون میخواد زن بگیره ، بگو خودت تقاضای طلاق بده ، اونوقت اگه دلیل موجه مثل عدم تمکین یا خیانت و ...از طرف شما نداشته باشه که به دادگاه ارائه بده واسه طلاق شما ، اینجا شرط تنصیف اموال اجرایی میشه یعنی واسه طلاق دادن شما بدون دلیل موجه باید خودش نصف هر مالی که داره رو بده به شما ، پس زیر بار طلاق توافقی و ۱۰۰ میلیون نرو
بعدشم ببین مهریه ت چقدره ، اگه سکه داری خیلی بیشتر از اینا بهت میرسه ، و اگه ماهیانه به کارتی که به اسم خودت باشه پول نزده برات میتونی بری نفقه تم اجرا بذاری ، حتی اگه نفقه تو به صورت دستی یا از کارت خودش خرج کرده باشی بهت داده باشه
حقت خیلی بیشتر از لیناست ، خیلی زود داری میدونو خالی میکنی ، اون الان تو ..ونش عروسیه، هر مردی آرزوشه اینطوری بی دردسر از شر زنش خلاص شه
منم مشکل دارم ، نزدیک ۴۰۰ تومنم دارم ارث بابام ، جرئت نمیکنم جدا شم ، با ۴۰۰ تومن هیچ غلطی نمیتونم بکنم تو این گرونی ، بی گدار به آب نزن
چه پرروام هست ، بچه هام هر جا خواستن بمونن! معلومه که مادر نمیتونه قید بچه هاشو بزنه ، قشششنگ میندازه سرت. اونوقت کسی که پای تعهدش به تو نمونده و بعد اینهمه سال میخواد مفت ردت کنه بری میاره نفقه ی بچه بده تو ؟؟؟؟؟؟ از کجا میخوای بیاری هم خونه بگیری ، هم وسایل صروری زندگی ، هم خرج روزمره ، هم خرج تحصیل ، هم خرج دوا درمون رو بدی ؟؟؟ فکر کردی اصلا به اینا؟؟
تازه سال بعدم قطعا باید بذاری رو پول پیش خونه ت ، مگه با کارکردن و خرجای الان چقدر میتونی پس انداز کنی که بذاری رو پول پیش ، اونوقت هرسال مجبوری بری یه منطقه پایین تر خونه اجاره کنی با متراژ کمتر ، چند سال دیگه هیچجا با اون پول بهت خونه نمیدن ، ساده نبااااااش خواهشا