2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست
اگه ببرم ممکنه بلایی سرم بیارهخیلی وحشیه

خیلی ببخشید گوه خورده پسر عمه ی شوهرمم واسه خودش لاتیه موقع جدایی از زنش کلی تهدید می‌کرد خانواده زنشو حتی یه شب با چند تا لات دیگه ریختن خونه زنش کتک کاری 

خانمه هم زنگ زد پلیس یه جوری نشوندنش سر جایش مثل موش شد صداش در نیومد مهریه زنشم کور شد داد...این مردا لات کوچه های خلوتن فقط زورشون به زنشون میرسه دوتا گردن کلفت ببینن موش میشن

۱اگه میخوای بدون مهریه جداشی فقط یه کاری کن مهریتوتوببخش وهبه کن این جوری بعد فوت پدرش میری سروقت اموال باباش تاغلط بکنه زن وبچش اینجوری بدون پول ول کنه تامیتونی مقاومت کن خونه باباهم بری یه مدت تحمل میکنن بعدش اوناهم خسته میشن وهزینه هایه زندکی بالاست شاید نتونن ازپسش بربیان خودتم دنبال یه حرفه باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب صد رو بهم نمیده تا پیش وکیل توافق نکنیم

اصلا توافق نکن پیش پیش وکیل قبول نکن ۱۰۰ تومن چیه آخه تازه بچه هم داری حداقل باید یه خونه بهتون بده 

بچه هاتو میخوای ببری خونه پدرت ؟ 

مهریه ام 560سکهولی خب دادگاه به کی مهریه دادهاینم اموالش به اسم پدرشه

اینجوری هام نیست که بگی دادگاه به کی مهریه داده ؟ 

خواهرشوهر من فقط یکسال زندگی کرد بچه هم نداشت 

سه سال پیش جدا شد پسره میگفت چرا مهریه بدم ما زندگی نکردیم بچه  ایی نداریم اونم همه چیش به نام مادرش بود نهایتا خواهر شوهرم سه سال پیش تونست ۶۰۰ میلیون ازش بگیره توافقی جدا شدن اونم بخاطر اینکه بچه نداشت و امید داشت زودتر جداشه تا بتونه ازدواج کنه توافق کرد بعد تو با دوتا بچه ۱۰۰ تومن ؟ 

اصلا بشین سرجات خودش درخواست طلاق بده اونطوری باید حق و حقوقت رو بده باید ماهیانه خرج بچه هاتو بده 

اصلا توافق نکن 

عزیز نفقه بچه هاتم کامل بگو هر ماه پرداخت کنه 

۲۰۰ تومنو بردار از لحاظ حقوقی مشکلی پیش نمیاد 

چون حقته 

من پدرم وکیلن سوالی داشتی بگو ازشون بپرسم

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

چرا فکر میکنی چون چیزی ب اسمش نیست نمیتونی بگیری تو حتی میتونی زندان بندازیش همسایع ما هم چیزی نداره ولی الان ی ساله فراریه نمیتونه خونه پدرمادرش بیاد اون سری پدر مادرش فراریش دادن مامورا زدن دهن باباشو مامانشو پر خون کردن انقدر کتکشون زدن میدونم ادم گاهی میگه هیچی نمیخام فقط تموم شه اما بدش خیلی پشیمون میشی

عزیزم چندتا نکته بهت بگم شاید به دردت خورد 

از همین فردا برو مهریه ات را بذار اجرا و بعدم جمع کن برو خونه بابات ، بچه ها را هم ببر ، اون ۲۰۰ تومن هم خداراشکر که تو حساب خودته ،نده به شوهرت ، چون سهم خودته ، حتی قانون این پول را میده به خودت نترس 

حتی اگه اموالی به نامش نباشه مهریه را قسط بندی میکنن ، حداقل ماهی ۷, میلیون را میگیرن ازش ، پس از مهریه ات نگذر ، و اینکه تا آخر عمر نمیتونه هیچی به نام خودش داشته باشه کونش میسوزه

الان هزینه وکیل گرفتن یکم زیاد شده تهران را نمیدونم ولی شهرستان ۲۵,۳۰ تومن حق وکیل هست 

بنظرم به جای اینکه بری وکیل بگیری ،فقط هر دفعه مشاوره از یه وکیل بگیر ، هر مشاوره بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میگیره و بهت میگه باید چیکار کنی و دادخواست چی تنظیم کنی به صرفه تره 

دادخواست ها را هم ببر بده عریضه نویس ها واست تنظیم کنن ، دور و بر دادگاه ها پره، هزینه کمتری واست می افته

و خودتم پیگیر کارات باشی زودتر پیش می‌ره تا وکیل 

از الان مسیر سختی پیش روته ،سعی کن قوی باشی ، از شوهرت نترس ،خدا می‌دونه چقدر وحشی بازی سرت در آورده که انقد ازش می‌ترسی ولی نترس 

اگرم اومد یه وقت جلو در خونه بابات سریع زنگ بزن به پلیس بگو یه آدم مزاحم اومده تو کوچه جلو درمون داره آبروریزی می‌کنه توراخدا بیاید سریع تر پدرم بیماره می‌ترسه 

از ابرو ریزی نترس ، چون خواه ناخواه شوهرت سروصدا را راه میندازه، ولی واست مهم نباشه ، نتیجه کار واست مهم باشه 

زیادم تنهایی نرو بیرون ، اگه رفتی و دیدی داره دنبالت میاد برو سمت یه اداره پلیس 

پولت را حسابی بذار که سود بیاد روش ،از سودش فعلا استفاده کنی برای خرج و مخارج تون 

امیدوارم به بهترین شکل از این شخص جدا بشی 

از خدا می‌خوام به جای این راه دادگاه خودش جداتون کنه، مرتیکه یه روز تیرغیب بخوره و بمیره راحت بشی 

2810