2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 9049 بازدید | 180 پست
قیمت پاشیده شدن زندگیت و یتیم شدن بچه هات همش صد تومن ؟؟؟؟!😐😐💔💔خدایا کاش اینا سرکاری باشه!💔

عزیزم این هیچی نداره همی پولم ارثیه بوده

چیکار کنم اخه وقتی علاقه ای بهم نداره

چیزی به اسمش نیست

دادگاه چیزی بهم نمیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
چیزی به اسمش نیستمهریه سالی یه سکه اگه دادگاه بگههمی 100تومن کافیهمیرم خونه بابام

ببین یه کاری کن . صد بگیر ولی برای مهریه ام شکایت کن. اصلا سالی یه سکه ولی بذار بهش فشار بیاد راحت نره سراغ هرزگیش 

من ومپایر اعظم نیستم😄
چیزی به اسمش نیستمهریه سالی یه سکه اگه دادگاه بگههمی 100تومن کافیهمیرم خونه بابام

الان عصبی اینجوری میگی بعدا پشیمون میشیا هیچ توافقی نکن غلط کرده تورو بچه هاتو بدبخت کنه من بودم طلاق نمیگرفتم پولم بهش برنمیگردوندم تازه میرفتم درخواست مهریه هم میدادم راحتش نکن بره پی هرزگیش گندزده تو زندگیت

کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
2804
ببین یه کاری کن . صد بگیر ولی برای مهریه ام شکایت کن. اصلا سالی یه سکه ولی بذار بهش فشار بیاد راحت ن ...

خب ما میخایم توافقی جدا بشیم

این گفته صد بهت میدم

من همین صد واسم خیلی

چون این مردک اموالش به اسم باباشه

عزیزم این هیچی نداره همی پولم ارثیه بودهچیکار کنم اخه وقتی علاقه ای بهم ندارهچیزی به اسمش نیستدادگاه ...

بخاطر بچه هات دلم میسوزه دورت بگردم!💔💔💔💔💔 

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
من شاید مجردم متوجه نباشم ولی حس میکنم خدا نکرده روزی شوهرم بگه فلان قد بهت میدم جداشیم خودمم همون ق ...

ربطی به مجرد بودن نداره تو رویایی فک میکنی

منم مجردم اما از حقم نمیگذرم بعد طلاق دنیا اونقدرا هم نسبت به زنای مطلقه مهربون نیست پس حداقل باید پشتوانه مالی داشته باشیم تا بتونیم از نو شروع کنیم

صد میلیونی که این آقا میخواد بده خیلی کمه در قبال آینده نامعلومی که در انتظارشه تازه با وجود بچه از کمم کمتره

2805
2801