2777
2789
عنوان

پدرم خیلی بهم آسیب زده

284 بازدید | 23 پست

ظرفیتم تکمیل شده نمی دونم چیکار کنم 

از یه طرف ازش متنفرم از یه طرف دوسش دارم 

ب خدا دارم دیوونه میشم 

پدرم از بچگی کنترل گری شدیدی رو من داشت در حدی ک منو دیوونه کرده بود نذاشت برم سرکار نذاشت کاری ک دوست دارم بکنم نذاشت دانشگاهی ک دوست داشتم برم .... 

الآنم ک ازدواج کردم همش به کار شوهرم کار داشت 

شوهرم برای خودش ی کسب و کار کوچیک داشت و درآمدش هم بد نبود اما از سردلسوزی بگم آخه چی بگم یه مقدار پول بهش داد قرار شد شریک بشن شوهرم تولید کنه و پدرم بفروشه سرمایه اولیه بهش داد و ی جای خوب و تمیز  براش اجاره کرد پول پیشش رو داد .. خلاصه شوهرم تولید کرد اما پدرم نتونست بفروشه 

جنسا موند رو دستشون فروش نرفت تا این ک از مد افتاده ودیکه خریدار نداره

پدرم چیزی حدود 1 میلیارد پول داده بود ک ما 500میلیونش رو پس دادیم ) مثلا ماشینمون رو فروختیم 

خلاصه نخواستیم زیر دین پدرم بمونیم 

پدرم شوهرم مقصر می دونه میگه کم کاری داشته من نتونستم اون تو این چندسال باید خودش ی حرکتی می زد پول من خوابید اونجا آخر هیچی ب هیچی  ...

شوهرمم پدرم مقصر می دونه که نفروخت...

ولی باز من الان زیر دین پدرم هستم و آدم منت گذاری هستن ...‌

این وسط من خیلی خیلی آسیب روحی مالی همه چی دیدم از جمله این ک سرویس طلا فروختم کسب و کار زمین نمونه  ماشین صفرمون از دست دادیم ....  واقعا نمی دونم چیکار کردم ک مستحق این همه سختی هستم ... نمی دونم کی رو مقصر بدونم چون خودم بچه سال بودم و اون موقع پدرم خیلی روی من تاثیر گذاشت چون آدم موفقی هست می رقت می اومد به کار شوهرم کار داشت 

یا از شوهرم دلخور باشم ک‌از خدا خواسته از پدرم حمایت دریافت کرد .‌.‌ خلاصه نمی دونم چطوری امشب صبح کنم خیلی حالم خراب 

محض رضای خدا یکی بیاد ی چیزی بگه حرف بزنیم ....

💪

الان هم از موضع بالا برخورد می کنه چون پولش هنوز دست ما 

در صورتی ک شوهرم ازش پول نخواسته بود ازش فروش خواسته بود و بهش گفته بود نیاز ب این همه تزریق سرمایه نیست ...

اما نتونس بفروشه ولی منتش می‌ذاره ک پولش دست ما و ما نمی‌تونیم پس بدیم ...

💪

غصه نخور

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از هیچ کدوم ناراحت نباش ، این اتفاق میتونست حتی زمانی که همسرت به تنهایی واسه خودش کار می‌کرد هم بیفته همینطوره پدرت ... شراکت در هر صورت خیلی خوب نیست 

بزار مشکلشون رو خودشون حل کنند طرف هیچ کدوم رو نگیر 

2803
از هیچ کدوم ناراحت نباش ، این اتفاق میتونست حتی زمانی که همسرت به تنهایی واسه خودش کار می‌کرد هم بیف ...

اگر تنهایی براش این مشکل ب وجود می اومد حداقل بحث شراکت نبود بحث پول کسی نبود .... واقعا نمی دونم بگم پدرم حلال نمی کنم بگم خودش حلال نمی کنم ..‌‌یشنهاد شراکت از پدرم بود ولی شوهرمم خیلی رو هوا گرفت 

چون پدر و مادرش ازش حمایت نکرده بودم نیاز ب حمایت کسی داشت می تونس سنجیده تر برخورد کنه می تونس بیشتر همه چی رو در نظر بگیره نره زیر منت پدر زن 

من این وسط له شدم لههههه

💪
چطوری کاش می شد دارم دیوونه میشم تو این 3 4 سال اندازه 10سال پیر شدم بین این دوتا

حق با پدرته ناراحت باشه چون سرمایه داده اما میتونست نده مگه کسی مجبورص کرده بود؟

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
حق با پدرته ناراحت باشه چون سرمایه داده اما میتونست نده مگه کسی مجبورص کرده بود؟

ن اصلا حتی شوهرم گفت نده اما اصرار پشت اصرار ک مواد اولیه بخر همه چی داره گرون میشه 

شوهرم خرید تولید هم کرد اما پدرم نتونست مشتری عمده پیدا کنه و بفروشه 

💪
2804
اگر تنهایی براش این مشکل ب وجود می اومد حداقل بحث شراکت نبود بحث پول کسی نبود .... واقعا نمی دونم بگ ...

حق داری با پدرت صحبت کن بگو که تحت فشاری و شرایط سخت تحمل میکنی بهش توضیح بده که شوهرت هم همه تلاشش رو واسه فروش انجام داد شاید دلش نرم بشه 

حالا الان منتش می‌ذاره هی 

ک پولش خوابوند اینجا شوهرم نتونس بچرخونه 

هی انتظار داشت من تو این کار سر رشته نداشتم شوهرت ک‌داشت ی حرکتی می زد 

در صورتی که شوهرم از اول بهش گفته بود من تو فروش ضعیفم نمی تونم 

تولید از من فروش با شما 

💪
حق داری با پدرت صحبت کن بگو که تحت فشاری و شرایط سخت تحمل میکنی بهش توضیح بده که شوهرت هم همه تلاشش ...

ببین الان بگم میگه مهم نی فکر پول نکن اصلا نمی خواد برگردانید اصلا همین ماشینمون هم یواشکی فروختیم یکم از پولشون برگردوندیم 

چون اگر متوجه می شد نمی ذاشت اما تا همیشه زیر دینش موندیم ک‌پولش داد دست ما ‌.... یا مثلاً پشت سر شوهرم ب مادرم میگه یا خواهرم که تلاشش نکرد  .... 

💪
ن اصلا حتی شوهرم گفت نده اما اصرار پشت اصرار ک مواد اولیه بخر همه چی داره گرون میشه شوهرم خرید تولید ...

خب دیگه شما حرص نخور بگو من قاضی نیستم

2805

خیلی تو شرایط بدی ام 

خیلی .... هیچ وقت نمی بخشمش 

من زندگی بدی نداشتم شوهرم دوس داشتم ولی از بس تو این چندسال یکی به دو کردیم سر مسائل مالی و بحثمون شده از هم فاصله گرفتیم انکار خشم پنهان از هم داریم 

💪

تجربه به من ثابت کرده تو این مواقع پشت شوهرت وایسا ینجوری پدرتم خیلی سرزنش نمیکنه و زودتر قضیه فیصله میگیره

کم کم با زبون خوش به شوهرت متوجه کن که تو خودت کافی هستی و نیازی نیست زیر دین کسی باشی و کسی کمکت کنه

خدا روزیمونو میده

همچین شرایطی برای ما هم تقریبا پیش‌ اومد،نه به این صورت

روزای سختیه .خیلی

اما میگذره.

سعی کن خودت رو مقصر ندونی و خودشون حل کنن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
حالا الان منتش می‌ذاره هی ک پولش خوابوند اینجا شوهرم نتونس بچرخونه هی انتظار داشت من تو این کار سر ر ...

خب بگو پدر من نشد دیگه وا بده تا زندگیم از هم نپاشیده .خیرشو از خدا بخواه فک کن مریض شدم خرجم کردی

2801