2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم ازدواج کنم خوشبخت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب برو فروشنده ای چیزی شو پول در بیارمن انقد دلم میخواد شاغل باشم خانوادم نمیذارن و غیرحضوریم پیدا ن ...

عزیزم ۸ صبح تا ۸ شب کلاس دارم پرستاریه رشته معمولی که نیس درسا خیلی یختن خوابگاه از ساعت ۸ شب میبنده نمیتونم کار کنم

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

ای خدا از دست بابام خیلی ناراحتم اسنپم حتی کار نمیکنه

عزیزم تاوقتی خانوم و سربه زیر باشی شوهر پیدا نمیشه منم عین خودتم پسرا دخترپررو میخوان مابلد نیستیم منکه دیگه منتظر شوهر نیستم مگه تو خواب ببینم که اونم محرومم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ناراحت نشو اگه دوست داشتی جواب بده فقط برام سواله شهریه دانشگاهو چجوری میدی؟

فعلا قرض کردیم کلی پول یه وام کوتاه مدت گرفتم درخواست وام بلند مدتم دادم 

خیلی بد شد😮‍💨

خیلی مهم نیس دیگه برام

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
عزیزم تاوقتی خانوم و سربه زیر باشی شوهر پیدا نمیشه منم عین خودتم پسرا دخترپررو میخوان مابلد نیستیم م ...

خواهرم اذیتم میکنه فکر میکنه مقصر منم که فقیریم بخدا هیچی دست من نیست وگرنه هرگز دوست نداشتم اینجوری بشه 

چقد سخته🥲

اره نمیتونم دیگه تحمل کنم  یکم دیگه بی کاری بابام  طول بکشه  ماشینمونم مجبور میشیم بفروشیم 

خواهرم اذیتم میکنه فکر میکنه مقصر منم که فقیریم بخدا هیچی دست من نیست وگرنه هرگز دوست نداشتم اینجوری ...

به شانسه فقط مهراوه شریفی نیا بازیگر باباش خرپوله و لاکچری ان اما قسم خورد خواستگار نداره دعاکن بختت بلند باشه نباشه دهن دختر سرویسه

فعلا قرض کردیم کلی پول یه وام کوتاه مدت گرفتم درخواست وام بلند مدتم دادم

عزیزم ناامید نباش و صبور باش 

از ترم ۵ به بعد هم میتونی کار دانشجویی بکنی 

انشالله مشکلت حل بشه 

اینم بگم یکی از تاپیکاتو خوندم درباره پسر همکلاسیت، عزیزم من همچین تجربه ای دارم منم پرستاری بودم همکلاسیم یه جوری رفتار کرد که عاشقمه و محل هیچ دختری نمیداد و اینا بعدا کاشف به عمل اومد دوست دختر داره و سر من شرط بسته بوده چون من محل هیچ پسری نمیدادم 

گول هیچ پسری رو نخور تا زمانی که رسما و شرعا با خانوادش بیاد خواستگاریت 

2810