2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه من میام خونه انگار ۳تا زن خونه رو تمیز کردن خودش داره اعتراف می‌کنه و به زبون میاره 😐🤣

اسی فقط خوشی خونه باباشو میخواد که بره بگرده مهمونی بره اینارو فقط میبینه چون اینجا تنهاس به بعدش فکر نمیکنه 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.... 

خانوماااا شوهر اسی بسیار بددله و اسی یه جورایی انگار داره از زندون آزاد میشه واسه همین ذوق داره

بیخیال ما گفتنیارو گفتیم،صلوات بفرستید متفرق شید🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ولی اینم هست که شما میگی. اگه مرد ذاتش درست باشه این فاصله گرفتنهای گهگاه نه یکماه باعث میشه بیشتر ...

بله درست میگید 

من نظری با یکماه واقعا ندارم چون درکی ندارم خودم اصلا نمیتونم بمونم یه جورایی روانی میشم حتی دلم برای حموم خونم تنگ میشه 😂

ولی خیلی خوبه خانما برای خودشون گاهی وقت بذارن 

من یه مدتی حالم بد بود و انگار منتظر بودم شوهرم فقط منو خوب کنه و اون ازم بیشتر فرار میکرد اما الان بخدا به زور خودمو مجبور میکنم که یه سری کارارو تنهایی تجربه کنم از منطقه امنم بیام بیرون

بچه داری؟؟ب نظرم انقد نمون

اره یه پسر ۳ ساله 

اخه  خانه پدرم پسرم خیلی دوست داره همش سرگرمه خودم همیشه دورم شلوغه 

اما خانه خودم من پسرم تنهاییم شوهرم صبح میره شب میا