2777
2789
عنوان

معرفی رمان

155 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

رمان تو سبک خیانت 

که آقا خانم رو شکنجه بده و بفهمه اشتباه می کرده 

شکنجه گر من رو خوندم 

کسی چیزی می‌شناسه معرفی کنه 

تو تل هم این سبک رمان ها هست ولی دوست ندارم 

یا رمان های باز مثل دوست دختر اجاره ای من 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسیر دزدان دریایی خوندم اینایی که گفتی چیزی می دونی راجب سبکشون که بگی

چیزی می‌دونم چیه همه رو ده بار خوندم . 

هانا عروس شیخ راجب یه شیخ عربه که عاشق یه دختر خارجی میشه که ۱۶ یا ۱۷ سالشه بعد ازش خواستگاری می‌کنه و میبرتش به کشور و امارت خودشون اونجا هم کلی درسر دارن با خانواده شیخ چون اونا هانا رو قبول ندارن یه فصل دومی هم داره به اسم وارث شیخ 

ممنون چیزی راجب ژانرشون هم می دونی بگی در حد یه اشنایی

رمان سرخ یه رمان قدیمی طور هست که خیلی قشنگه یه دختر روستایی که عروس پسر عمویش میشه میاد شهر و ادامه ماجرای زندگیشون به سبک بزرگسال هست 

یه اپ یا کانال تلگرام به من معرفی کن رمان جدید از نویسنده های معروف بذاره(رایگان).چون رمان میخونی شاید بشناسی

یادش بخیر ۷-۸ سال پیش نودهشتیا بود اگه اشتباه نکنم رمانای خوب رایگان داشت 

رمان شاید بیشتر از ۱۰۰۰۰ خوندم اسماشو یادم نی😐😐اونایی ک یادمه رو هم شما گفتین

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

آمور هم راجب یه دختر با خانواده سطح ضعیف که یه پسر تو همسایگیشون عاشقش میشه با هم ازدواج میکنن البته به زور بعد دختره می‌فهمه پسره پولداره و بخاطر مرگ خانوادش اومده از خانواده دختره که خلافکاران انتقام بگیره و بدنشون دست پلیس وقتی دختره حاملس پسره فراموشی میگیره و می‌ره با دختر حالش نامزد می‌کنه و آخر سر یادش میاد برمیگرده پیش زنش

2810