2777
2789
عنوان

به نظرتون چطور شد🤔📸عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 28 پست
خیلی هم عالی😍امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشین دوست عزیز

ممنونم عزیز دلم

در رابطه با تاپیک قبلی ک آنلاین شاپ لباس کودک پرسیدی باید بگم اصلااااا تحت هیچ شرایطی طرفش نرو اصلااااااا

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیز دلمدر رابطه با تاپیک قبلی ک آنلاین شاپ لباس کودک پرسیدی باید بگم اصلااااا تحت هیچ شرایطی ...

خواهرم میخواسته ظاهرا خودش هم پشیمون شده

چرا؟خیلی بده؟

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
خواهرم میخواسته ظاهرا خودش هم پشیمون شدهچرا؟خیلی بده؟

افتضاح 

قیمتا رو خراب میکنن یه سری آنلاین شاپ

زیر قیمت‌میدن 

بدترین کاره

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

وای چه قشنگه😍💙💚همیشه به شادی💖

فداتشم‌مهربونم ممنووووون

افتضاح قیمتا رو خراب میکنن یه سری آنلاین شاپزیر قیمت‌میدن بدترین کاره

ممنونم که اطلاع دادی عزیزم

چون خواهرم شاغله تحقیق کرد گفتن نمیشه هم آنلاین شاپ هم شغل خودت برای همین دو دل شده

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
همگانی بود خوب میشد مثلا تم هالوین میزدی میرفتی بیرون خیابونا پر بودن از چیزایه ترسناک

من تو‌گوگل سرچ کردم ترسیدم🥲🥲🥲🥲ترسناک میترسمممممممم من

اینم دخترام گفتن باید این کارا رو کنی😐😂تازه شیرینی هالووینی هم میخواستن

من تو‌گوگل سرچ کردم ترسیدم🥲🥲🥲🥲ترسناک میترسمممممممم مناینم دخترام گفتن باید این کارا رو کنی😐😂تا ...

وای ن خیلی حال میده وایب فیلم ترسناکارو میده شخصیاشون میریزن تو خیابون😍😍😍

به کسی که در حوزه علمیه درس خوانده باشد آخوند میگویند. اقای الهی قمشه‌ای در حوزه علمیه درس خوانده‌اند. در نتیجه ایشان هم آخوند هستند.

بعدم پدرشون قران را ترجمه کردن نه تفسیر

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

در ضمن تو هر قشری ادم خوب وبد هست. من طرفدار آخوندا نیستم از خیلیاشونم بدم میاد ولی آدم درست هم توشون هست. بهتر متعصب نباشی تا حقیقت را پیدا کنی و سعادتمند بشی

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏